Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy możliwe jest wzięcie kredytu tylko na podstawie świadczeń alimentacyjnych?

Napisany przez ADMCI4
Mam 19 lat i ukończyłem szkołę średnią. Obecnie jestem na praktyce. Moi rodzice pokrywają moje utrzymanie. Z dodatkiem dziecka otrzymuję około 700 EUR miesięcznie. Teraz do mojego problemu: Chcę wziąć kredyt w wysokości 1300 EUR na małe zakupy. Czy mogę po prostu pójść do mojego banku i złożyć wniosek o kredyt? Problem polega na tym, że otrzymuję regularną pomoc utrzymania, ale nie mam stałego dochodu. Burghard

Re: Czy możliwe jest wzięcie kredytu tylko na podstawie świadczeń alimentacyjnych?

Napisany przez ADMCI4
Cześć Dieterze, nie sądzę, że dostaniesz kredyt od swojego banku jako praktykant. Nie masz własnego dochodu. Twój utrzymanie jest zbyt niepewne dla banku i nie wystarczy samodzielnie. Skontaktuj się najpierw ze swoim bankiem. Może się zdarzyć, że będziesz potrzebował poręczyciela (np. swoich rodziców). Twoi rodzice już płacą Ci utrzymanie; wtedy będą również poręczać za Ciebie. Kwota nie jest też zbyt wysoka. Z poważaniem Dieter Klein

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata