Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Cel hipoteki?

Napisany przez geddyx
Cześć wszystkim, tak między świętami mam pytanie. Mam działkę, która jest obciążona tylko wpisem prawa do mieszkania. Czy mogę na tej działce o wartości około 50000 euro zaciągnąć hipotekę? Chciałbym jednak użyć tych pieniędzy dla celów dowolnych, a nie na budowę domu. Czy mogę w ten sposób uzyskać korzystniejszy kredyt niż w przypadku kredytu ratalnego w banku? Potrzebuję 10 tysięcy euro i chciałbym użyć domu jako zabezpieczenia. Czy ktoś może polecić mi dobrze działający bank, w którym możliwe jest załatwienie spraw online? Dziękuję

Re: Cel hipoteki?

Napisany przez ramonciko
Cześć Geddyx, gdy ubiegasz się o kredyt hipoteczny, jest to po prostu pożyczka zabezpieczona nieruchomością lub działką. Możesz wykorzystać kredyt hipoteczny na wiele sposobów. Na przykład na zakup domu, przebudowę domu, remont domu, dobudowę do domu. Również do wykorzystania komercyjnego, refinansowanie lub dla innych celów. Miałem pozytywne doświadczenia z Dibą. Jednak dostałem kredyt tylko na remont domu. Gdybym podał inny cel, też by się udało. Ponieważ miałem wystarczające zabezpieczenia. Pozdrowienia Ramonciko

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata