- wt mar 24, 2015 2:13 pm
Przeczytałem w jednym raporcie (niestety nie pamiętam już gdzie), że sensownym jest zainwestowanie dzisiaj w grunty rolne i lasy, ponieważ w przyszłości mogą tam wystąpić wzrosty cen. Choć nie potrafię zrozumieć, jak i dlaczego miałoby tak być, ten myśl stale krąży mi po głowie. Być może ktoś z was już kiedyś to czytał i wie, w przeciwieństwie do mnie, gdzie to było. Czy to twierdzenie jest prawdziwe? Przecież to przyszłość, nikt nie wie, czy tak będzie, ale w końcu też nie tracisz inwestycji, to przecież podobnie jak z nieruchomościami. Czyż nie??
Jakie koszty wiążą się z takimi nieruchomościami?? Na pewno podatek od nieruchomości, ale czy są jakieś inne opłaty?
Czy należy je ubezpieczyć tak jak Dom?? W końcu na działce nie ma jakiejś szkody, np. od gradobicia czy coś podobnego?
Jakie koszty wiążą się z takimi nieruchomościami?? Na pewno podatek od nieruchomości, ale czy są jakieś inne opłaty?
Czy należy je ubezpieczyć tak jak Dom?? W końcu na działce nie ma jakiejś szkody, np. od gradobicia czy coś podobnego?