Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Tematy podatkowe, takie jak podatek od zysków kapitałowych, podatek dochodowy od kapitału, podatek od nieruchomości i wiele innych.

Re: Przekształcić podatek dochodowy w prywatne majątki.

Napisany przez Milahn
Cześć,

mam pytanie: Ostatnio krążą telefony, w których informuje się, że można zaoszczędzić dużo pieniędzy, przenosząc podatek dochodowy na majątek prywatny. Zbieżność moich warunków z tą propozycją jest naprawdę dziwna, i chcieliby mi to osobiście wytłumaczyć w domu. Mam jednak duże podejrzenia w kwestiach finansowych i pomyślałem, że sprawdzę trochę w internecie. Jednak ledwo co mogę znaleźć informacje na ten temat.

Teraz główne pytanie: Czy istnieje coś takiego jak przeniesienie podatku dochodowego na majątek prywatny dla osób prywatnych i jeśli tak, gdzie mogę znaleźć informacje na ten temat?

Dziękuję i pozdrowienia z Kolonii
Micha

Napisany przez Hanomag

Czy naprawdę istnieje coś takiego jak przekształcenie podatku dochodowego w majątek prywatny dla osób prywatnych, i jeśli tak, gdzie mogę znaleźć informacje na ten temat?

Możesz być pewien, że ktoś chce sprzedać Ci jakieś produkty finansowe, które rzekomo pomagają zaoszczędzić podatek dochodowy.

Napisany przez Milahn
No cóż, miałem rację, że powinienem być ostrożny.

Dziękuję za szybką odpowiedź.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata