Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Trudno dostać kredyt?!

Napisany przez Smith1992
Witajcie drodzy Użytkownicy,

może możecie mi pomóc, gdzie najlepiej mogę dostać kredyt.

Chodzi o kwotę od 20 do 30 000 €

Potrzebny jest mi on do konsolidacji i założenia działalności gospodarczej.

Niestety mam negatywną historię kredytową z powodu bezrobocia w latach 2011-2012.

Dotychczasowe wnioski zostały odrzucone, więc teraz myślę o osobach prywatnych lub ewentualnie o zagranicznych bankach.

Moje dochody wynoszą 1800€, nie jestem już w okresie próbnym i mam umowę o pracę na czas nieokreślony.

Mógłbym spłacać raty w wysokości 500-600€ miesięcznie, co razem z czynszem 300€ i ubezpieczeniem 80€ byłoby moimi jedynymi pozostałymi wydatkami.

Mam nadzieję, że możecie mi pomóc.

Pozdrowienia

Napisany przez brainy
Czemu chcesz opierać swoje istnienie na czymś takim? Czy wtedy Twój stały dochód zostanie zlikwidowany?

Napisany przez Kass Finanz
Z negatywnymi danymi w Schufie wniosek o kredyt w pożądanej kwocie prawdopodobnie zawsze będzie odrzucany. Ponadto przy zakładaniu własnej działalności zmienia się również strona dochodowa lub obraz zawodowy, chyba że prowadzenie własnej firmy odbywa się dodatkowo. W tym czasie mogą wystąpić negatywne dochody, które w razie konieczności trzeba będzie pokryć. W takich przypadkach odpowiednia izba handlowa (IHK) lub urząd miasta mogą udzielić wsparcia doradczego.

Napisany przez Smith1992
To powinno być tylko coś małego obok głównej pracy, na co chciałbym zobaczyć, jak się rozwija, wydatki na to na razie nie są duże, ponieważ jestem jeszcze na samym początku, ale jeśli sytuacja będzie się dalej rozwijać, chciałbym także zainwestować. Czy istnieje jakaś możliwość uzyskania dla mnie kredytu w tej wielkości, być może za granicą lub coś w tym rodzaju.

Napisany przez Daukind

Czy istnieje możliwość uzyskania kredytu w takiej kwocie, być może za granicą lub podobnie.

Nie. (Mindesttext)

Napisany przez FabianK
Cześć smith1992

Czy już przeczytałeś darmową książkę elektroniczną z poradami i trickami dotyczącymi taniego kredytu? Znajdziesz tam przydatne informacje i być może bank, który udzieli Ci pożyczki, której potrzebujesz. Powodzenia, darmową książkę znajdziesz do pobrania na kreditvergleich4u.com. Powodzenia!

Napisany przez Daukind
A być może moderator również usunie twoją bezczelną reklamę

Napisany przez 6Bankkaufmann
@Smith1992
Proszę skontaktować się ze mną drogą mailową.
W podobnej sytuacji już przekazałem finansowanie. Oczywiście ważne będą także szczegóły dotyczące aktualnej informacji z Biura Informacji Kredytowej.
Czy posiadasz swoje sprawozdanie z Biura Informacji Kredytowej?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata