Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Osoby testowe do testu doradztwa bankowego.

Napisany przez Redakteur
Kochani użytkownicy forum finansowego,

jestem redaktorem gazety BILD i chciałbym przyjrzeć się doradztwu finansowemu dotyczącemu nieruchomości prowadzonemu przez banki, kasy oszczędnościowe, banki ludowe oraz niezależnych doradców. W ramach tego testu poszukuję jednej lub kilku par, które właśnie zastanawiają się nad zakupem nieruchomości albo budową domu i planują ubiegać się o oferty finansowania. Chciałbym opowiedzieć o ich doświadczeniach z doradztwa.

Oczywiście osoby testowe nie muszą ujawniać swoich nazwisk ani nie zostanie opublikowane żadne zdjęcie. Chodzi tylko o wyniki doradztwa. Poszukuję kandydatów z całych Niemiec - nie ma ograniczeń geograficznych.

Test będzie towarzyszył znany ekspert finansowy z dużego niemieckiego magazynu konsumenckiego.

Cieszę się na poważne wiadomości prywatne lub e-maile!

Najlepsze pozdrowienia
Henrik Jeimke-Karge

(PS.: Ten wpis został skonsultowany z administratorem forum.)

Napisany przez 6Bankkaufmann
Powodzenia!
Byłoby sensowne, gdybyś jeszcze napisał lokalizację (Hamburg, Bawaria, region Nadrenii) dla lepszej specyfikacji, nieprawdaż?

Napisany przez Kass Finanz
Bardzo sensowny temat. Jestem bardzo ciekawy wyniku, ponieważ przy zakupie nieruchomości pojawia się wiele indywidualnych życzeń i możliwości.
Wielu klientów patrzy tylko na swoją obecną sytuację wynajmu i koszty z nią związane, a zapominają, że nieruchomość zwykle wiąże się z długoterminowym finansowaniem i wszystkimi zobowiązaniami. Ewentualne ryzyka są chętnie odkładane na bok.

Napisany przez MC Muffin
No to jestem ciekawy wyniku.

Napisany przez Redakteur
Zainteresowanie nadal istnieje!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata