- pn cze 29, 2015 10:10 am
Cześć,
mam nadzieję, że tu trochę się dowiem, czy ogólna finansowanie jest możliwa.
Relatywnie niedawno zdecydowaliśmy się opuścić Berlin.
Ja, a właściwie my, już tam nie wytrzymujemy.
5 lat wystarczy na ukończenie planowania rodziny.
Mamy trzyletnie bliźniaki.
Ona 30 lat, 1200€ netto + 360€ zasiłku rodzinny
On 33 lata, 1800€
plus coroczna premia świąteczna w wysokości 2500€
Łączna kwota prywatnego kredytu i zadłużenia z debetu wynosi -15000 € (nie pytajcie dlaczego to się tam znajduje).
Naszym marzeniem jest zamieszkanie w dobrze utrzymanym domu z działką w najbardziej zewnętrznej strefie aglomeracji berlińskiej.
Ceny nieruchomości ciągle rosną tutaj.
Nieruchomość kosztuje około 200000€ i znajduje się w Brandenburg/Kremmen.
Czy ogólnie jest możliwe, że banki zgodzą się na mieszane finansowanie i udzielą nam zatem ogólnej kwoty kredytu w wysokości około 250000€, czy to jest jedynie mrzonka?
U obojga istnieją ubezpieczenia na wypadek inwalidztwa, a także emerytura Riester i/lub ubezpieczenie na życie, które pokrywają w obu przypadkach sumę kredytu w przypadku śmierci w około 60%.
Dziękuję za przyszłe odpowiedzi!
mam nadzieję, że tu trochę się dowiem, czy ogólna finansowanie jest możliwa.
Relatywnie niedawno zdecydowaliśmy się opuścić Berlin.
Ja, a właściwie my, już tam nie wytrzymujemy.
5 lat wystarczy na ukończenie planowania rodziny.
Mamy trzyletnie bliźniaki.
Ona 30 lat, 1200€ netto + 360€ zasiłku rodzinny
On 33 lata, 1800€
plus coroczna premia świąteczna w wysokości 2500€
Łączna kwota prywatnego kredytu i zadłużenia z debetu wynosi -15000 € (nie pytajcie dlaczego to się tam znajduje).
Naszym marzeniem jest zamieszkanie w dobrze utrzymanym domu z działką w najbardziej zewnętrznej strefie aglomeracji berlińskiej.
Ceny nieruchomości ciągle rosną tutaj.
Nieruchomość kosztuje około 200000€ i znajduje się w Brandenburg/Kremmen.
Czy ogólnie jest możliwe, że banki zgodzą się na mieszane finansowanie i udzielą nam zatem ogólnej kwoty kredytu w wysokości około 250000€, czy to jest jedynie mrzonka?
U obojga istnieją ubezpieczenia na wypadek inwalidztwa, a także emerytura Riester i/lub ubezpieczenie na życie, które pokrywają w obu przypadkach sumę kredytu w przypadku śmierci w około 60%.
Dziękuję za przyszłe odpowiedzi!