- wt sie 18, 2015 1:28 pm
Witam was Kochanie Szukam w ten sposób kredytu / pożyczki prywatnej, bez sprawdzania w bazie danych zdolności kredytowej i takich podejrzanych opłat wstępnych jak rzekome opłaty za spłatę zadłużenia i podobne, najlepiej z państw UE. Pożądana suma kredytu: 2.000€ Pożądana wysokość raty: 80-100€ Chętnie jestem również gotów zapłacić nieco wyższe odsetki. Ale teraz przejdźmy do mnie i mojego zamiaru. Mam na imię Anne, mam 24 lata i pochodzę z Bad Salzungen. Jestem matką prawie pięcioletniej córki i jestem związana związkiem partnerskim. Obecnie pracuję na pół etatu w nieterminowej umowie o pracę w sieci drogeryjnej Rossmann. Mój partner również pracuje na pół etatu na nieterminowej umowie o pracę. Razem dysponujemy dochodem netto w wysokości 1700€, po odliczeniu czynszu, ubezpieczenia, kosztów stałych... miesięcznie pozostaje nam około 400-500€. kredyt będzie przeznaczony na zakup nowego pokoju dla naszej księżniczki, a jeśli to możliwe, na pierwsze własne auto (od którejś do którejś), ponieważ niedawno zdałam egzamin na prawo jazdy. (trochę późno, wiem). Oprócz mojej silnej chęci spłaty, uczciwości i mojego wynagrodzenia, mogę zaoferować jako zabezpieczenie prywatne ubezpieczenie emerytalne z bieżącym saldem w wysokości 2.851,00€ oraz ubezpieczenie na wypadek niewypłacalności rat (ochrona rat). W razie konieczności mógłbym ewentualnie mieć poręczyciela. Nie mogę zaoferować nic więcej. Niemniej jednak bardzo bym się cieszył i byłbym niezmiernie wdzięczny, gdyby znalazła się tutaj uczciwa i życzliwa osoba, która mogłaby mi pomóc. Z góry dziękuję i dziękuję za wysłuchanie. Serdeczne pozdrowienia z Bad Salzungen, Anne