Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Oferty pracy w sektorze finansowym – giełda pracy, rynek pracy, ogłoszenia o pracę, oferty zatrudnienia – (doradcy bankowi, specjaliści ds. finansów, analitycy giełdowi, pośrednicy finansowi itd.).

Re: Projekt IT Cloud poszukuje wsparcia/współzałożyciela.

Napisany przez nr9Lq
Wszystkim dobry dzień!
W związku z budową platformy SaaS (Software as a Service) szukam współzałożyciela z dziedziny handlowej. Potrzebuję wsparcia w zakresie pracy biurowej, marketingu i sprzedaży.
Preferowane są osoby z branży IT, ale co ważniejsze, współzałożyciel powinien pochodzić z okolic Osnabrück +50km.

O sobie:
Mam 43 lata, jestem żonaty i mam dorosłą córkę.
Zawód: Technik informatyk.
Języki: niemiecki, rosyjski.

W odniesieniu do współzałożyciela:
• Czy masz wykształcenie handlowe? (preferowany obszar IT)
• Czy potrafisz zaangażować się w sprawę (pomysł i założenia)?
• Czy jesteś zaangażowany i zmotywowany?
• Czy potrafisz pracować samodzielnie i podejmować decyzje?
• Czy jesteś też uzdolniony technicznie lub szybko się uczysz? (obszar IT)
• Czy jesteś przyjazny dla klientów i lubisz komunikować się z obcymi ludźmi?
• Czy mieszkasz w okolicach Osnabrück lub w promieniu 50 km?

Odpowiedziałeś TAK na co najmniej 5 pytań?

Opis:
Na podstawie oprogramowania Open Source budowana jest platforma CRM (Zarządzanie Relacjami z Klientami). Małe i średnie przedsiębiorstwa będą wynajmować oprogramowanie CRM za miesięczną opłatą. Oprogramowanie oferuje wszystkie funkcje i możliwości komunikacji z klientem oraz śledzenia historii z nim związanej (działalność biznesowa). Ponadto oprogramowanie oferuje szeroki zakres możliwości związanych z pracą biurową (zarządzanie magazynem, tworzenie ofert i faktur, komunikacja z klientami (e-mail, telefonia, wsparcie), zarządzanie terminami, planowanie projektów i podział zadań, marketing, dokumentacja, zbieranie informacji do powtarzających się zadań, synchronizacja z sklepem internetowym). Jako dostawca świadczę usługi w zakresie oprogramowania i sprzętu, dbając o jego bezproblemową funkcjonalność i bezpieczeństwo.
Klienci to głównie małe i średnie firmy, nowo powstałe przedsiębiorstwa, osoby samozatrudnione, freelancerzy itp. Moja oferta jest atrakcyjna dla wszystkich, którzy bezpośrednio pracują z klientami. Dbałość o relacje z klientami jest obecnie bardzo ważnym elementem biznesu.

Z IHK (Izba Handlowa) i doświadczonych ekspertów (seniorów biznesu) otrzymałem wyłącznie pozytywne opinie.

Jako technik informatyk zajmuję się wszystkimi zadaniami technicznymi i wspieram Państwa we wszystkich działaniach z zakresu marketingu i sprzedaży.

Jeśli zainteresowałem Pana/Panią, umówmy się na spotkanie, na którym udostępnię osobiste informacje.

Ponadto proszę wszystkich o wzięcie udziału w ankiecie. Pomóż mi stworzyć dobry produkt. Jako podziękowanie otrzymasz artykuł „Co to jest CRM?”.

Ankieta

Z poważaniem.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata