Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Drukarka kart do biura?

Napisany przez MarcelJ
Cześć, czy możecie polecić dobry drukarkę kart do biura dla początkujących, za maksymalnie 800,00€?

Napisany przez Manfred1982
Cześć Marcel,

do jakiego dokładnie celu potrzebujesz lub potrzebujecie drukarki do kart?
I jakie karty mają być drukowane? Zakładam, że chodzi o karty plastikowe, czyż nie?
Drukarka Zebra ZXP Series 1 jest dobrym urządzeniem wejściowym za 699,00€, umożliwiającym druk kolorowy lub monochromatyczny, obsługującym także różne grubości kart.
Na stronie identbase.de znajdziesz również inne równie dobre alternatywy.

Napisany przez Projekt84
Cześć!

Mogę tylko dołączyć do Manfred1982... Mamy również w biurze drukarkę kart Zebra. Dobre jest to, że producent oferuje zarówno proste, niedrogie modele wejściowe, jak i takie z dodatkowymi funkcjami, które są trochę droższe. Do jakiego celu głównie ma być używana drukarka kart w Twoim przypadku? Czy drukarka powinna zawierać określone funkcje zabezpieczeń czy chcesz drukować dużo i szybko? Ważne jest określenie obszaru zastosowania, wówczas możesz już zawęzić swoją selekcję. Zobacz tutaj jest kilka modeli wymienionych: https://www.auto-id247.com/zebra-kartendrucker/.

Mamy Zebra ZXP Series 7, który mieści się cenowo powyżej twojego limitu, ale oferuje również kilka dodatkowych funkcji. Biorąc pod uwagę Twój określony zakres cenowy, mogę polecić Ci, jak wcześniej napisał Manfred, Zebra ZXP Series 1. Drukarka jest ładnie kompaktowa i nadaje się dobrze do mniejszych nakładów.

Pozdrawiam

Napisany przez KristianSommer
Hallihallo,

czy już coś wybrałeś?

Oprócz budżetu powinieneś być jasny co do obszarów zastosowań z wyprzedzeniem. Jeśli masz na myśli urządzenie, które musi działać 24 godziny na dobę, oczywiście potrzebujesz czegoś wysokiej jakości. Jeśli chcesz tylko wydrukować szybko 100 wizytówek, to nie opłaca się inwestować w drukarkę do kart, lepiej skorzystać z firmy, która się tym zajmuje. Ja kupiłem swój w interprinter, mają tam dość dużą gamę produktów.
Tam można też znaleźć akcesoria i wsparcie, co było dla mnie osobiście bardzo ważne, ponieważ nasza drukarka praktycznie zawsze działa. Za 800 euro można znaleźć kilka dobrych modeli dla początkujących, albo też używane części są zazwyczaj opłacalne.

Mam nadzieję, że mój poradnik mógł być użyteczny dla niektórych.

Pozdrawiam

Kris

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata