Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: oznaczenie wykonanej działalności w Schufa...kredyt?

Napisany przez london00
Tak drodzy ludzie, proszę o radę! Miałem wpis w bazie dłużników, który teraz został opłacony... Moje dochody wynoszą 1500€, mieszkam u rodziców! Chciałbym wziąć kredyt samochodowy... Jakie są szanse na uzyskanie kredytu? Z góry dziękuję

Napisany przez schlappi
Cześć,
0 %. Za trzy lata negatywna cecha zostanie usunięta.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Jeśli wierzyciel również się zgodzi, a kwota mieści się w zakresie setek EUR, można natychmiast usunąć negatywny wpis z Schufa po uregulowaniu płatności.
@london00, jaka była wysokość tego negatywnego wpisu?

Napisany przez london00
900€... saldo było zatytułowane! Po prostu grzeszna młodość... czy moje dochody i samochód nie mogą być użyte jako zabezpieczenie?

Napisany przez 6Bankkaufmann
Zajęcie wynagrodzenia oraz przekazanie dowodu rejestracyjnego pojazdu stanowi jasne zabezpieczenie.
Ale spróbowałbym zmienić wpis w Schufa przed terminem, gdy kwota wynosi 900 EUR.
Gdzie mieszkasz?

Napisany przez london00
Przy kredycie samochodowym w Sparkasse musisz i tak przekazać bankowi dokumenty samochodowe... Mieszkam w Dolnej Saksonii, w okolicach Hanoweru, spróbowałem wykreślenia, ale nie miałem szans, ponieważ żądanie zostało sfinalizowane, a ja nie zapłaciłem w ciągu 6 tygodni.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata