Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Zakup kuponu loterii zaksięgowany jako wypłata gotówki?

Napisany przez xlarge
Niedawno dostałem bon na kilka pól lotto oraz uregulowałem kilka resztek centów z karty kredytowej Amazon za pomocą płatności online. Teraz patrzę na rozliczenia i widzę tam Wypłata gotówkowa - 7,50€ - świetnie, czyli teraz mam zapłacić 7,50€ opłaty gotówkowej za bon lotto o wartości 5€ przez kartę kredytową LBB. Czy ktoś ma doświadczenie w tej sprawie, czy to jest zgodne z prawem (*******/lotto/transakcje związane z hazardem są zgodnie z cennikiem LBB darmowe wypłaty gotówki ze środków) - dotąd nie spotkałem się z taką sytuacją.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Chciałbym odwołać. Przed chwilą przeszukałem regulamin (stan na 01.04.2015) w LBB i nie znalazłem nic na temat Lotto der Glück w funkcji wyszukiwania.

Napisany przez credere
To jasne jest w cenniku usług i cen. Uważam, że w gruncie rzeczy jest to oburzające, a zwłaszcza w twoim przypadku, ale wygląda na to, że będziesz musiał zaakceptować tę sytuację i potraktować ją jako lekcję na przyszłość.

Napisany przez xlarge
Poprosiłem uprzejmie o zwolnienie opłat lub zaakceptowanie mojej rezygnacji.
Zobaczymy, czy jestem cenionym klientem - w przeciwnym razie przejdę do innego banku.

Napisany przez lolania
Zrób to dokładnie tak jak ty. Tak trzymaj!

Napisany przez xlarge
Pieniądze zostały ponownie zaksięgowane - pewnie wystarczająco dużo sprzedaży w przeszłości.

Napisany przez Ulrich69
Zareagowałeś dokładnie tak, jak trzeba, na tę farsę. W razie wątpliwości zawsze warto poruszać tematy związane z satysfakcją klienta/wypowiedzeniem umowy, co zazwyczaj wzbudza niepokój u danego dostawcy. Ponadto na pewno nie jesteś jedyną osobą, która ma do wyrażenia takie zastrzeżenia, więc zawsze miej odwagę!

Napisany przez 2Escorpio
Hej,

to, że zakłady hazardowe za pomocą kart kredytowych często są traktowane jak wypłata gotówki, jest normalne ze względów bezpieczeństwa przed zadłużeniem (wypłaty gotówkowe mają inne limity niż płatności kartą).

Jednak naliczenie pełnej prowizji w związku z tym jest bezczelne.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata