Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: VW lokata Dzienna - od kiedy jest się ponownie traktowanym jako nowy klient?

Napisany przez DerParte
Cześć.

VW Bank i Audi Bank obecnie oferują dobre stopy procentowe na rachunku oszczędnościowym. W przeszłości założyłem konto oszczędnościowe w VW Banku. Zamknąłem je 27.10.2014 roku. Z treści na stronie internetowej wynika, że od 28.10.2015 roku powinienem ponownie być traktowany jako nowy klient. Jednakże przy zamykaniu umowy w tamtym czasie pojawiła się taka informacja:

Dziękujemy za zlecenie. Natychmiast zlecono zamknięcie konta.
Prosimy pamiętać, że nadal możesz korzystać z konta online do momentu ostatecznego zamknięcia.

Czy ktoś miał już doświadczenie w tej kwestii i może określić, kiedy można być pewnym, że ponownie jest się traktowanym jako nowy klient?

Re: VW lokata Dzienna - od kiedy jest się ponownie traktowanym jako nowy klient?

Napisany przez dan102
Nie mam doświadczenia, ale skoro jest to na ich stronie internetowej, powinno działać. A jeśli nie, zauważyłem tutaj, że jest jeszcze kilka innych banków, które też mają niezłe oferty. Może nie są gorsze od VW Bank, ale jeśli ich to nie zadowala, to cóż, nic na to nie poradzimy.

Napisany przez BenniG
Tak więc już jakiś czas temu miałem konto w VW-Bank i teraz bez problemu dostałem 1,25%. Chcą teraz wiedzieć, kiedy konto jest rzeczywiście uważane za rozwiązane? Dlaczego po prostu nie zadzwonić do banku?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata