Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Inwestycje alternatywne

Napisany przez Saito88
Cześć wszystkim,

ja (Użytkownik: Saito88) zostałem poinformowany o grze Nuggetgame oferowanej przez www.lopoca.com przez przyjaciela około 5 tygodni temu. Gra ta przypomina grę akcyjną, ale tutaj cena nie jest generowana tylko poprzez podaż i popyt, ale również zyski z innych działalności Lopoca, czyli z kasyna online, pokera i zakładów sportowych. Dlatego kurs był do tej pory tylko rosnący.

Byłem sceptycznie nastawiony do tej sprawy, jednak zainwestowałem 100 EUR i zakupiłem nuggets po 4,22 EUR za sztukę. Teraz, niecałe 5 tygodni później kurs wzrósł do 4,83 EUR ogółem.

Czy powinienem zainwestować więcej na tej stronie, czy jest jakaś haczyk, którego przeoczyłem? Zwrot z inwestycji jest bardzo kuszący, a w grupach na Facebooku ta gra Nuggetgame jest bardzo chwalona, dlatego szukam tu pomocy na neutralnej platformie.

Jeśli ktoś chce się bliżej przyjrzeć tej grze, czyli zarejestrować się na tej stronie, musi mieć sponsora. Na www.Lopoca.com jest to marketing wielopoziomowy. Aby się zarejestrować, wystarczy podać mój username - Saito88.

Napisany przez Saito88
Aktualny kurs już wynosi 4,91 EUR

Napisany przez xlarge
Tak często działają systemy piramidowe... trzeba tylko wyjść na czas - gdy chciwość pozwoli - albo w ogóle nie wchodzić.

Napisany przez Saito88
Przyjaciel, który zwrócił moją uwagę, zapewnia, że ​​to nie jest system piramidalny. Nawet jeśli teraz przyglądam się opisom MLM / marketingu sieciowego, zaczynam się z tym zgadzać. Faktycznie istnieje produkt lub nawet kilka produktów oferowanych na tej stronie, które wpływają na kurs kryptowaluty (oprócz popytu i podaży).

Napisany przez xlarge
https://bgld.arbeiterkammer.at/servic...en_auf_lo.html

Napisany przez Saito88
https://blog.lopoca.com/nichts-zu-verbergen/

Napisany przez Trader60
inwestowanie w akcje lub fundusze akcyjne jest nieuniknione, ale handel na rynku Forex nie powinien być pominięty. Istnieją doskonałe możliwości zarządzania kontem, których warto skorzystać.

Napisany przez bufu
Osobiście uważam, że nie ma sposobu na uniknięcie inwestowania w akcje lub fundusze akcyjne.
Osobiście nie wiem, jaka jest Państwa sytuacja finansowa i czy jest możliwe odłożenie pewnej kwoty.

Z mojego doświadczenia najlepszą inwestycją jest inwestowanie we własny rozwój. Czytanie książek, uczestnictwo w seminariach, itp...

Osobiście przeczytałem wiele książek i nie zamierzam przestać (wcześniej bym tego nie uwierzył).
W przypadku inwestycji długoterminowych poleciłbym programy oszczędnościowe. Istnieją banki, które oferują promocje, gdzie opłaty są bardzo niskie.

Ponadto rozłożyłem swoje oszczędności na programy oszczędnościowe, kredyty bankowe (Mintos), akcje, ETF-y i real-time bidding (beonpush).

Oprócz własnego rozwoju zalecam również założenie rezerwy w wysokości 3-6 miesięcznych wynagrodzeń na koncie oszczędnościowym.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata