- czw paź 22, 2015 8:45 am
Cześć ludzie,
Interesuje mnie Wasza opinia na temat zakupu mieszkania.
Najpierw o mnie: Mam 22 lata, ukończyłem szkolenie zawodowe na sternika śródlądowego. Moja pensja netto wynosi 1825€ (ciągle rosnąca), pracodawca pochodzi z Luksemburga. Nie mam żadnych oszczędności własnych do zainwestowania. Przed wszystkim mam pewność, że nie zamierzam zmieniać swojej sytuacji mieszkaniowej na dłuższy czas, więc chciałbym kupić mniejsze mieszkanie o powierzchni około 70m2 z trzema pokojami. Cena zakupu powinna wynosić około 80.000 do 110.000€ + inwestycja na remont itp. do około 10.000€.
Moje pytania:
Czy będzie problem związany z zagranicznym pracodawcą?
Jakie są możliwości otrzymania kredytu w związku z moim wiekiem?
Jestem otwarty na wszelkie pozytywne lub pół-pozytywne komentarze.
Z poważaniem
Patrick
Interesuje mnie Wasza opinia na temat zakupu mieszkania.
Najpierw o mnie: Mam 22 lata, ukończyłem szkolenie zawodowe na sternika śródlądowego. Moja pensja netto wynosi 1825€ (ciągle rosnąca), pracodawca pochodzi z Luksemburga. Nie mam żadnych oszczędności własnych do zainwestowania. Przed wszystkim mam pewność, że nie zamierzam zmieniać swojej sytuacji mieszkaniowej na dłuższy czas, więc chciałbym kupić mniejsze mieszkanie o powierzchni około 70m2 z trzema pokojami. Cena zakupu powinna wynosić około 80.000 do 110.000€ + inwestycja na remont itp. do około 10.000€.
Moje pytania:
Czy będzie problem związany z zagranicznym pracodawcą?
Jakie są możliwości otrzymania kredytu w związku z moim wiekiem?
Jestem otwarty na wszelkie pozytywne lub pół-pozytywne komentarze.
Z poważaniem
Patrick