Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Alternatywy dla loterii online z szansą na wygraną

Napisany przez achim.k
Od kilku lat gram w lotto, ale nigdy jeszcze niczego porządnie nie wygrałem. Od czasu do czasu trojka lub czwórka. Nic więcej. Dlatego szukam alternatyw. Nie musi to być od razu loteria z wieloma milionami. Chciałbym mieć większe szanse na wygraną. Próbowałem także ** Online. Tam szanse są prawie 50% do 50%. Mimo to też nigdy się nie wygrywa. Gra się tak długo, aż pieniądze znikną. Czy istnieją inne możliwości, co można grać. Może ktoś ma jakiś wskazówkę. Pozdrowienia Achim K.

Napisany przez ADMCI4
achim.k pisze: Od kilku lat gram w Lotto, ale jeszcze nigdy niczego porządnie nie wygrałem. Od czasu do czasu trafia się trójka i czwórka. Nic więcej. Dlatego szukam alternatyw. Nie musi to od razu być loteria z wieloma milionami. Chciałbym mieć większe szanse na wygraną. Spróbowałem także online******. Tam szanse są prawie 50% do 50%. Mimo to też się nigdy nie wygrywa. Gra się tak długo, aż pieniądze się skończą. Czy istnieją inne sposoby na granie? Może ktoś ma jakiś pomysł. Pozdrowienia Achim K.
Dlaczego nie spróbujesz ZA DARMO wygrać miliona? Na przykład na stronach: lotty.de - Bezpłatna loteria milionowa! lub millionenklick.web.de. Millionenklick od web.de to pierwsza niemiecka darmowa loteria internetowa. Powodzenia ;-)

Napisany przez ramonciko
Cześć Achim, odradzałbym korzystania z takich darmowych stron loterii! Ci dostawcy chcą tylko Twoich danych, a następnie zaczynają przesłać masę e-maili i reklam. Z nimi będziesz miał problem, żeby się ich pozbyć. Tacy dostawcy prowadzą podłe interesy, przy czym używają loterii jako pretekstu! Pozdrowienia ramonciko

Napisany przez ADMCI4
To nie do końca prawda. Darmowy dostawca loterii, Millionenklick, działa dzięki sponsoringowi. Za tym stoi web.de. Losowania można oglądać na żywo. Podobnie jak w przypadku loterii, szanse na wygraną są bardzo niskie ze względu na małą liczbę graczy. Tylko dzięki temu mogą oni oferować taką loterię. Jeśli ktoś wygrałby milion, kwota ta byłaby wypłacana w ratach miesięcznych przez kilka lat. Nie wiem, czy ktoś kiedykolwiek wygrał miliona :-)

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata