Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Nieruchomości komercyjne finansowane zewnętrznie przez KFW.

Napisany przez error0815
Kto może mi powiedzieć, gdzie mogę uzyskać dobrą rewaloryzację dla nieruchomości komercyjnej.
Koszty budowy wynosiły około 2,5 miliona. refinansowanie od 01.09.2018. Dochód z najmu około 75 000 rocznie.
Pozostałe zadłużenie 1 000 000.
Cel to 1,8% na 30 lat, 2% spłaty kapitału

Re: Nieruchomości komercyjne finansowane zewnętrznie przez KFW.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Nieruchomość komercyjna nie jest standardowym biznesem, ale podlega własnym zasadom w ramach działu komercyjnego banku finansującego. Nawet jeśli wszystkie dane są znane, według mnie całkowicie niesolidne jest mówienie o stopie procentowej. Ponieważ to właśnie bank finansujący sam ustala tę wartość. Dlaczego nie załatwiasz refinansowania w dotychczasowym banku? Bez pełnej wiedzy na temat danych, 1,8% to już wysoki pułap. Sam pracowałem w branży wielkich kredytów i jako pośrednik już pośredniczyłem w finansowaniu wyłącznie komercyjnym na poziomie milionów. Nowemu bankowi musisz naprawdę dostarczyć wszelkie dane od A do Z. Dopiero wtedy masz szansę na konkurencyjną ofertę. Jakiego rodzaju działalność gospodarcza to jest i w jakim obszarze kodu pocztowego się znajduje?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata