Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Wniosek o odwołanie Joker

Napisany przez Jojo1980
Cześć, mam kilka pytań.

Mianowicie, w roku 2006 zaciągnąłem pożyczkę w Dsl Bank. Jeśli okazuje się, że moje pouczenie również było błędne, jakie miałbym korzyści?
Moją refinansowanie już zatwierdziłem w innej banku, które miałoby być lub rozpocząć się w październiku 2016 roku. Mam także ubezpieczenie od ochrony prawnej.

Pozdrawiam

Napisany przez NaTwoim13
Cześć Jojo1980,

istnieje już kilka wątków, które szeroko omawiają ten temat. W jednym z tych wątków możesz opublikować i ocenić swoje pouczenie o odstąpieniu od umowy. Ludzie tam chętnie ci pomogą, również podając odnośniki i linki do starszych postów, które mogą być użyteczne dla twojego WRB.

WRB nieważne? - Doświadczenia - Pozew - RAW - ubezpieczenie od rat - Decyzje Sądu Najwyższego & wzory pouczeń
Statystyka oprocentowania - Koszty procesu - Podstawowa stopa procentowa - Stopa procentowa za zwłokę

Napisany przez 3eugh
Dokładnie! (zobacz mój podpis!)

Proszę nie kontynuować dyskusji tutaj. Wystarczająco źle, że ciągle otwierane są nowe wątki dotyczące WR-Jokera... Dziękuję!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata