Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Doświadczenia z kredytami prywatnymi poprzez pośredników, takich jak Auxmoney itp.

Napisany przez lolania
Cześć, szukam doświadczeń i porad dotyczących firm oferujących pożyczki prywatne, takich jak Auxmoney i inne.

Re: Doświadczenia z kredytami prywatnymi poprzez pośredników, takich jak Auxmoney itp.

Napisany przez Daukind
Jako kredytobiorca czy kredytodawca?

Napisany przez 6Bankkaufmann
Być może chce wiedzieć, czy zawsze działa to w 100%. (Co jednak nie jest prawdą, ponieważ Bank SWK może również odmówić)

Napisany przez Andy34
Masz zamiar wnioskować o kredyty lub udzielać ich? To moje pierwsze pytanie w tej sprawie, ponieważ jest to istotne dla udzielenia ci odpowiedzi.

Jako kredytobiorca, jest to dość dobra alternatywa, ponieważ małe kwoty można szybko uzyskać, jednak zazwyczaj trzeba je także szybko spłacić. W przypadku większych sum stawka oprocentowania jest dosyć wysoka, a jako pożyczkodawca można zrobić dobry interes. Nawet nazwałbym to sytuacją win-win - jako osoba udzielająca decydujesz czy zatwierdzasz, a jako osoba biorąca masz większe szanse na kredyt nawet z negatywną historią kredytową.

Auxmoney jest chyba najbardziej uznawanym dostawcą pod względem tego rodzaju portali, być może nawet są pionierami w tej dziedzinie. Jeśli chcesz skorzystać z kredytu, możesz porównać różnych dostawców za pośrednictwem strony kreditvonprivat.net, co również jest opcją, jeśli chcesz udzielać kredytów.

Napisany przez JoeTrust
Jestem inwestorem w smava od 2012 roku i udało mi się uzyskać dobrą stopę zwrotu w wysokości 3%-4%. Przed dokonaniem inwestycji porównałem obie platformy przez długi czas. Chętnie odpowiem na dodatkowe pytania.

Okresy spłaty kredytów wynoszą od 36 do 72 miesięcy, a kwoty kredytów są finansowane przez wielu inwestorów. Dzięki temu ryzyko straty jest mniejsze. Ponadto smava posiada pulę, z której pokrywane są ewentualne straty. Spośród 60 moich inwestycji w ciągu ostatnich lat jedna zakończyła się niepowodzeniem. Jednak rezerwa zabezpieczająca sprawia, że wychodzę około na zero.

Chętnie polecam tę stronę dalej: https://aklam.io/7tgrIe (Jest to link polecający, w ramach którego nagroda do 200€ jest dzielona pomiędzy polecającego i poleconego).

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata