Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Który telefon oferuje najwięcej za swoją cenę?

Napisany przez 30Dollar
Często słyszy się, że Apple przesadza z cenami i że ich telefony nie są tego warte. Czy uważacie, że inne ceny są bardziej uzasadnione i który telefon według was ma najlepszy stosunek ceny do jakości. Rozglądam się obecnie, ponieważ mój kontrakt niedługo wygasa.

Napisany przez xlarge
https://www.heise.de/newsticker/meldu...t-3107600.html
Najlepszy PLV?

Napisany przez financebroke
Sam korzystam z iPhonea 5, który wytrzymuje już 3,5 roku i nie wykazuje żadnych słabości. Może być prawdą, że telefony Apple są zbyt drogie, ale nigdy nie miałem z nimi problemów i znowu bym sięgnął po jeden z nich, chociaż nigdy nie po najnowszy model, bo są one naprawdę za drogie i nie warte pieniędzy, które muszę za nie zapłacić!

Napisany przez ProfFF
Również muszę powiedzieć, że uważam to czasem za dość bezczelne ze strony Apple. Poza tym NIGDY nie ma żadnych promocji. Cena zawsze jest taka sama.
No cóż, ponieważ nie mogłem sobie na to pozwolić przed moim ostatnim nowym telefonem, postanowiłem przejść na Huawei. Uważam, że relacja jakości do ceny jest naprawdę dobra! To naprawdę świetne telefony! Nie rozumiem, dlaczego nie zyskały takiej popularności. Jeśli szukasz umowy, pokażę Ci moją https://www.handyflash.de/handys/huawei.htm
Oczywiście zależy to od tego, czego szukasz, ale może to dla Ciebie coś zmieni.

Napisany przez mangofliege
Mogę polecić Samsung Galaxy s6, chociaż nie jest to najtańsza opcja, to jednak proporcjonalnie przystępna cena do jakości.

Napisany przez MichaelKross
Od dobrych 2,5 roku przysięgam na motoroler Moto G, który z pewnością imponuje również w nowej wersji. Dzięki CynagonMod13, najnowsza wersja Androida jest nawet dostępna dla starszych modeli tego telefonu.

Napisany przez brainy
Od dawna nie zawieram już umów na spłatę telefonu w ratach. Po prostu kupuję.

Napisany przez tivopu
Dzisiaj istnieje tak wiele dobrych telefonów komórkowych. Nawet z najdroższymi nie można zrobić znacznie więcej niż z uważanymi za średnią półkę. Wszystkie są obecnie na bardzo wysokim poziomie technicznym. Najbardziej zaawansowane funkcje i większość mocy obliczeniowej potrzebne są tylko nielicznym aplikacjom.

Napisany przez marco-finance
Także uważam, że istnieje już wiele dobrych alternatyw, takich jak Huawei, Wiko czy Xiaomi. Nie są tak drogie jak Apple czy inne duże firmy, a jeśli chodzi o wydajność, to naprawdę nadrobili wiele. Wszystko zależy od tego, na co kto stawia (bateria, pamięć czy aparat).

Napisany przez regio
Uważam, że telefony marki Samsung oferują wiele, od wielu lat używam tylko ich

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata