Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: kredyt odrzucony.

Napisany przez Dori3
DLACZEGO MOJE ZGŁOSZENIA O kredyt ONLINE ZAWSZE SĄ ODRZUCANE? PO ZŁOŻENIU WSZYSTKICH WYMAGANYCH DOKUMENTÓW NASTĘPUJE ODRZUCENIE. O MNIE: 35 LAT, ZATRUDNIONA OD 15 LAT W PRZEDSIĘBIORSTWIE PRZEMYSŁOWYM, BRAK NEGATYWNYCH WPISÓW W SCHUFA, OCENA WYNOSI 97,3%, ZAMĘŻNA Z JEDNYM DZIECKIEM, MIESZKAMY W WŁASNYM MIESZKANIU. JESTEM JEDYNĄ POSIADACZKĄ KONTA, MAMY ODDZIELNE KONTA. CHCĘ SPŁACIĆ SWÓJ DEBET ORAZ ISTNIEJĄCY kredyt RATALNY. SALDO PRZY KREDYCIE RATALNYM WYNOSI 2609 euro, DEBET 4000 euro. ZĄCZONA KWOTA TO 7000 euro. NIE JEST TO WIELKA KWOTA. ubezpieczenie POZOSTAŁOŚCI ZOSTANIE ZAWARTE W UMOWIE. KORZYSTAM Z USŁUG DWÓCH POŚREDNIKÓW, KTÓRZY PRZESYŁAJĄ MI OFERTY.

Napisany przez Daukind
Jakie jest wynagrodzenie? Czy są jakieś obciążenia na wyciągach z konta?

W przeciwnym razie zwykle pierwszym kontaktem byłby bank domowy

Napisany przez ProfFF
To jednak nie do końca rozumiem.. Czy nie można zapytać o to w banku?

Napisany przez ElBarto
2 Pośredników, którzy pracowicie składają oferty? To oznacza: Kilka banków, które składają zapytania do Schufa (a nie zawsze zapytania o warunki). I już wynik spada na samo dno.

W przeciwnym razie:

Zwroty transakcji? Zbyt niskie wynagrodzenie? Brakujące informacje (i dokumenty) o mężu (i jego dochodach)? (Zaprowadziłoby to również do punktu 2, ponieważ tylko jedno wynagrodzenie jest udokumentowane dla trzech osób.)

Przekroczenie 4000 € kredytu odnawialnego jest również trudne do przełknięcia dla niektórych bankierów ...

Napisany przez 6Bankkaufmann
Często jest to kwestia przychodów i wydatków. Jak wysokie są Państwa miesięczne trwałe przychody oraz wydatki na finansowanie budowy.

Napisany przez NaTwoim13
Przede wszystkim, dlaczego chcesz wziąć drogi kredyt ratalny jako właściciel nieruchomości? Dlaczego nie wybrać kredytu pozabankowego bez wpisu hipotecznego w wysokości 3,45%?

Napisany przez Reich-1
Cześć tutaj,

Jeśli to jest nadal aktualne, to nie mam pojęcia, ponieważ właśnie tu przyszedłem. Nie chodzi tylko o Schufa, ale także o to, czy jest się nadal zapisanym w firmach windykacyjnych w związku z jakimś wcześniejszym zdarzeniem oraz o ogólną zdolność kredytową. Trzeba zgłębić to w badaniach.

Powodzenia, od Reich-1

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata