Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych ubezpieczeń.

Re: Szukam dobrej i godnej zaufania ubezpieczenia majątkowego.

Napisany przez mangofliege
Cześć wszystkim!

Szukam dobrej polisy ubezpieczeniowej na przedmioty domowe i byłbym wdzięczny za podzielenie się swoimi osobistymi doświadczeniami z waszymi ubezpieczeniami!
Szczególnie interesujące są oceny tych, którzy już mieli sprawę szkody/włamania rozwiązane przez odpowiednie ubezpieczenie.
To pokazuje, jak dobra jest naprawdę ubezpieczenie...

Napisany przez Matthew Pryor
A czy teraz można wyciągnąć wnioski dotyczące przyszłego zachowania się regulacyjnego na podstawie analizy przeszłości? Decydujące zawsze są małe druczki w postaci warunków ubezpieczenia. W razie potrzeby mogę je wykorzystać, aby przywiązać ubezpieczyciela do odpowiedzialności.

Napisany przez katalog49

Witam wszystkich!

Szukam dobrej ubezpieczenie majątkowe i byłbym wdzięczny, gdybyście podzielili się ze mną swoimi osobistymi doświadczeniami z Waszymi ubezpieczeniami!
Szczególnie interesujące są oczywiście relacje tych, którzy mieli już wypadek/ włamanie załatwione przez odpowiednie ubezpieczenie.
Wtedy widać, jak dobre jest naprawdę ubezpieczenie.

Miałem szkodę na majątku i byłem bardzo zadowolony z regulacji!

A co Ci to teraz pomoże?

Napisany przez SySta
Poprawne!

Zawsze zależy to od tego, ile chce / może osoba zainwestować we własne ryzyko..... oraz czy potrzebuje więcej czy mniej porady.

Oczywiście... oraz czy jest bardziej lub mniej sumienna w zarządzaniu swoimi ubezpieczeniami. :-)

Osoba, która nie potrzebuje zbyt wielu porad i pomocy, może śmiało korzystać z ofert online.

Jeśli ktoś nie jest zbyt sumienny lub woli indywidualną poradę na miejscu, powinien raczej zwrócić się ku klasycznej metodzie i skorzystać z lokalnej porady oraz opieki.

Szybko zaczyna się krzyk... gdy chce się zaoszczędzić, a potem ma się szkodę, a ubezpieczenie ją odrzuca, bo nie było to objęte umową....

Więc nic nie wskórasz, gdybym osobiście polecał ci SIGNALIDUNA jako ubezpieczenie majątkowe i od nieszczęśliwych wypadków (ze względu na moje dobre doświadczenia na miejscu..:-), albo Cosmosdirekt jako bardzo dobrą ubezpieczenie samochodowe bezpośrednie.... Moje doświadczenia niekoniecznie pasują do twojej sytuacji.

Osoba, która chce się ubezpieczyć tanio, nie powinna polegać na najtańszych ofertach. Chyba że jest dobrze zorientowana i zawsze przygotowana na skomplikowane warunki!

Wniosek! próba jest najlepsza. :-)

Napisany przez VikCzyz
Janitos lub InterRisk.. świetne warunki umowy i doskonałe usługi...

Tak, zwłaszcza Interrisk L lub Janitos Basic. Nawet najlepsza obsługa nie pomoże.

Napisany przez xlarge
Moje ubezpieczenie mieszkania działa świetnie - jeszcze nie było żadnych szkód od kiedy je mam!

Interesujące.

Napisany przez VikCzyz

Tak, zwłaszcza Interrisk L lub Janitos Basic. Nawet najlepsza obsługa nie pomoże.

Jasne, że mówię o taryfach premium.

Napisany przez Manfred1982
Mam także ubezpieczenie majątkowe w Interrisk, nigdy nie zgłosiłem tam szkody, więc nie mogę powiedzieć, czy są dobrzy czy nie

Napisany przez VikCzyz

Mam ubezpieczenie mienia również w Interrisk, nigdy nie zgłosiłem szkody, nie mogę powiedzieć, czy są dobrzy czy nie

Czy chodzi ci o pakiet XXL? chętnie prześlę ci spis świadczeń.. jest super.. i można wypowiedzieć codziennie..

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata