Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Wasz pomoc jest potrzebna - Jak zainwestować jako absolwent?

Napisany przez samu-roth
Hallo Społeczności Finansowej,

Jestem nowy na forum i już trochę się zaznajomiłem. Teraz jednak chciałbym poprosić o Wasze wsparcie.

Obecnie wspólnie z kolegą pracujemy nad usługą online, która ma odpowiedzieć na pytanie: Jak najlepiej inwestować na przyszłość jako początkujący w zawodzie?. W ramach tego profilu początkującego pracownika zostanie uwzględniony, a następnie zaproponowane zostaną odpowiednie inwestycje zgodnie z indywidualnymi preferencjami. Wyniki obejmują całe spektrum popularnych form inwestycji, począwszy od kont oszczędnościowych i książeczek oszczędnościowych, poprzez ETF-y, fundusze aż po pakiety akcji, przy czym zostanie również wyjaśnione, dlaczego ta konkretna forma inwestycji jest najlepszym wyborem.

Nasz online doradca nie jest jeszcze idealny dla każdego przypadku, dlatego chciałbym prosić o poświęcenie 3 minut swojego czasu na przetestowanie narzędzia w najdrobniejszych szczegółach. Następnie również skorzystacie z maila zawierającego Waszą osobistą, bezpłatną propozycję inwestycyjną. Wiem, że tutaj obecni są eksperci finansowi, dlatego jeszcze bardziej ucieszyłbym się z Waszej opinii. Chętnie w komentarzach!

Oto link

Dziękuję za Waszą pomoc!

Pozdrowienia,
Samuel

Napisany przez Cici
To z testowanie serca i nerek jest trochę trudne, gdy trzeba za każdym razem przechodzić przez e-mail dla różnych kombinacji informacji wejściowych. Dlaczego wynik nie może być po prostu wyświetlany bezpośrednio na stronie? Ponadto obrazy waszych rzekomych zadowolonych klientów wyglądają na zdjęcia agencji, co na mnie nie robi zbyt poważnego wrażenia.

Napisany przez Geldbaum

Z testem serca i nerek jest trochę trudno, gdy trzeba za każdym razem przechodzić przez e-mail dla różnych kombinacji informacji początkowych. Dlaczego wynik nie jest po prostu wyświetlany bezpośrednio na stronie?

Ponadto obrazy waszych domniemanych zadowolonych klientów są zdjęciami agencji, co na mnie nie robi zbyt poważnego wrażenia.

Zakładam teraz z góry, że ktoś z półświatkiem buduje portal typu 0815 jako maszynę dojenia...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata