Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Dyskusje na tematy związane z pracą i zawodem.

Re: oprogramowanie do zarządzania personelem

Napisany przez Vermittler
Cześć..

Czy ktoś ma doświadczenie z oprogramowaniem do zarządzania personelem? A może zna dobrą stronę z informacjami na ten temat. Nie jestem zbyt mądry w temacie wyszukiwania w Google.

Dziękuję i miłego weekendu.

Pozdrawiam

Napisany przez Jansen
Jeśli nic nie znalazłeś na Google, naprawdę? Sprawdź na stronach https://www.personalsoftware-verzeichnis.de lub w katalogu dostawców na personalwirtschaft.de lub softguide.de. Tam na pewno znajdziesz odpowiednie oprogramowanie.
Ważne jest również, aby wiedzieć, do czego chcesz użyć tego oprogramowania. Czy chcesz zrobić rozliczenia wynagrodzeń, czy tylko zarządzać danymi podstawowymi, czy nawet rozwijać zasoby ludzkie? Tematyka wyboru oprogramowania jest bardzo obszerna. Kilka dodatkowych informacji na pewno byłoby pomocne. :-)

Pozdrowienia, Jansen

Napisany przez Vermittler
Cześć Jansen...

Dziękuję za odpowiedź. W ten weekend trochę poszukałem i natrafiłem na firmę Persis. Oferują oni, podobnie jak inni, modułowe oprogramowanie do zarządzania personelem. Podczas moich poszukiwań znalazłem informacje na temat ich oprogramowania tylko na stronie softguide.de. Jednakże wygląda ona bardzo podobnie do treści na ich stronie internetowej i nie wydała mi się zbyt przydatna.
Obecnie personalwirtschaft.de wydaje się nie działać, a linkowana strona również nie zawiera żadnych informacji. Czy masz doświadczenie z ich oprogramowaniem lub możesz mi pomóc?

Dla mnie ważne jest, abym mógł zarządzać do 50 osobami i prowadzić elektroniczne akta pracownicze. Myślę, że na początek byłoby to wystarczające.

Czekam na odpowiedź. Życzę udanego początku tygodnia. Pozdrowienia

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata