Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Definitywnie waluty obce!

Napisany przez 30Dollar
Cześć ludzie, ostatnio zainteresowałem się handlem walutami. To naprawdę fascynujący temat!

Czy ktoś ma dłuższe doświadczenie w tym temacie lub jakiś poradnik, który mógłby mi dać? Którego brokera używacie?

Napisany przez Agio
Handel walutami nie jest teraz najłatwiejszym tematem, jaki wybrałeś. Ogólnie rzecz biorąc, akcje i giełda nie są tematami łatwymi i prostymi.

No cóż, na początek możesz zaopatrzyć się w konto demo do ćwiczeń, zanim zdecydujesz się na prawdziwe konto walutowe. Możesz wtedy eksperymentować bez ryzyka i zobaczyć, czy to naprawdę dla Ciebie!

Tutaj znajdziesz wiele informacji na ten temat: https://www.devisenkonto.de/devisenhandel.html Wybór odpowiedniego brokera możesz na razie odłożyć na później, to przyjdzie, gdy już naprawdę będziesz wiedział, jak to wszystko działa! Ale znajdziesz też wszystko online, zwłaszcza brokerów Forex.

Napisany przez orderianer
Aktualnie kursy walut wahają się gwałtownie: euro rośnie w stosunku do dolara, podobnie jak jen. W zależności od reakcji banków centralnych kursy rosną lub maleją. Kursy nie są już możliwe do przewidzenia na podstawie rzeczywistych danych ekonomicznych. Możesz spróbować pójść na ryzyko...
Jeśli naprawdę chcesz spróbować, IG zawsze jest pierwszym wyborem.

Napisany przez didi317
Handluję na rynku walutowym od kilku lat. Jest to naprawdę wspaniała i ekscytująca dziedzina. Każdy dzień jest inny. W piątki zazwyczaj jest spokojnie, w czwartki natomiast burzliwie. Jeśli oczekuje się istotnych danych od banków centralnych, koniecznie wychodź z rynku wcześniej. Nie ma sensu pozostawać, ponieważ zmiany kursów są tak gwałtowne, że i tak zostaniesz zatrzymany.

Jeśli chodzi o brokera: jest ich naprawdę bardzo wielu. Niestety, tylko nieliczni są dobrzy. Kilka lat temu natrafiłem na stronę Brokerdeal, gdzie można znaleźć przejrzyste oceny brokerów. To pomogło mi znaleźć moich trzech brokerów. Może także ci pomoże.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata