Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Pasywny dochód z sprzedaży miejsc reklamowych

Napisany przez alfons123
Cześć wszystkim,

chciałbym przedstawić wam odnowioną wczoraj koncepcję beonpush.

Właściwie jest to bardzo proste. Inwestujesz pieniądze i otrzymujesz codzienny zwrot z inwestycji.

Koszt przeczytania tego krótkiego tekstu jest zerowy. Informacje o rzetelności oraz beonpush można znaleźć na końcu.

Oto fakty:

- Możliwa już jest inwestycja od 20$. Oczywiście można także zainwestować więcej. Kupowane są tzw. pakiety o stałej wartości. Zaczynamy od pakietu za 20$ i kończymy na pakiecie za 5000$. Pakiety generują gwarantowaną stopę zwrotu w wysokości 30%. Zatem z 20$ staje się to kiedyś 26$.

- Jeśli pakiet (lub więcej) jest aktywny, otrzymujesz codziennie (tak, tylko w dni robocze) swoją stopę zwrotu. Gwarantowane jest od 0,5% do 3,5%. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że zwykle wynosi ona między 1,1% a 2%. Nigdy nie widziałem więcej niż 2%. Dokładna wartość procentowa zależy od zysku z poprzedniego dnia beonpush. Dzisiaj stopa wynosi 1,2% na pakiet za 20$. Dla droższych pakietów dostępny jest mnożnik, więc pakiet za 5000$ dzisiaj wygenerował stopę zwrotu 1,68%.

- Usługi płatnicze to payzer i payeer, lub możecie pozostawić mi udostępnienie pieniędzy poprzez beonpush.

Ok, a teraz bonus

Jeśli około 1% zwrotu dziennie to dla ciebie za mało (gdzie jeszcze można otrzymać więcej? Prawdopodobnie tylko z akcjami), istnieje system poleceń. Nie trzeba z niego korzystać i można po prostu obserwować, jak pieniądze rosną. Ale warto skorzystać, w przeciwnym wypadku nie zająłbym się tu poszukiwaniem poleconych.
Otrzymasz dodatkowe 13% za każdy zakupiony pakiet bezpośrednio poleconego członka. Za członków poleconych przez poleconych otrzymasz dodatkowo 2%.

Dodatkowo istnieje tzw. bonus binarny w wysokości 10% na słabszą nogę.

Ok, teraz wyjaśnienie nóg:
Możesz zdecydować, czy chcesz umieścić poleconego w swojej lewej nodze czy w prawej. Ostatecznie tworzy się rodzaj struktury drzewa. Każda noga ma wartość, która jest sumą wszystkich aktywnych pakietów poleconych osób. Dla niższej nogi otrzymujesz codzienny bonus. Osoby, które umieszczam w moim prawym nodze, automatycznie znajdują się także w twoim prawym nodze (to samo dotyczy lewej). Ten bonus jest rekompensowany na inne nogi. UWAGA: Wypłaty bonusów będą aktywne dopiero wtedy, gdy będziesz miał co najmniej jeden aktywny pakiet w obu nogach.

Najlepsze zostaje na koniec:
Gdy umieszczam wszystkich moich poleconych w moim prawym nodze (a ci automatycznie docierają do twojego prawego noga), połowa pracy została już wykonana. Musisz więc zajmować się tylko jedną nogą, druga rośnie sama. Ale dlaczego miałbym to zrobić, przecież chcemy wzmocnić naszą słabszą nogę, co w końcu powinno doprowadzić do wyrównania. No cóż, mam taką samą umowę ze swoim sponsorem, bo on zajmuje się moją lewą nogą.

Inwestycje odbywają się w tzw. branży czasu rzeczywistego bittingu. Oznacza to aukcje czasu rzeczywistego miejsc reklamowych na stronach internetowych. Branża reklamowa zawsze będzie istnieć. Więc żadne modne gadżety typu inwestycja w recykling, z czym aktualnie się często spotykamy.

Oto moja strona docelowa: https://gibmirgeld.com/michael-haas/

Jeśli nie chcecie tracić czasu na tę stronę, możecie zarejestrować się bezpośrednio za pośrednictwem tego linku: https://beonpush.com/s/alfons123 Po prostu kliknijcie w prawym górnym rogu na Zapisz się. Gdy już znajdziecie się w moim zespole, odezwę się do was.

Zarabianie pieniędzy bez wysiłku jest moim hobby. Już badałem różne portale internetowe i widziałem, jak wiele z nich upada. Nigdy nie miałem takiego zaufania jak w beonpush. Takie same doświadczenia mieli już wielu z mojego zespołu (który liczy obecnie 150 osób). Widziałem także udane wypłaty.

Byłoby fajnie, gdybyście chcieli dołączyć do mojego zespołu. Rejestracja nic nie kosztuje, a jako dane osobowe trzeba podać tylko właściwy adres e-mail.

Miłej zabawy

P.S.: Jeśli macie pytania, śmiało możecie do mnie napisać lub po prostu odpowiedzieć tutaj.

Napisany przez xlarge
Kulka śnieżna - jak w innym przypadku (przy 300 dniach roboczych) możliwe byłoby oprocentowanie od +356% do 30345% rocznie?

Napisany przez alfons123

Śnieg - podobnie jak w innych przypadkach (przy 300 dniach pracy) możliwe są stopy zwrotu w wysokości od +356% do 30345% rocznie?

no cóż, nie do końca.
1. Nie musisz korzystać z systemu śnieżnego. Pieniądze rosną również samoczynnie, tak jak w każdej inwestycji. Pieniądze pracują po prostu.
2. Otrzymujesz już od trzeciego poziomu obserwujących nic więcej od inwestycji. W tym momencie kończy się system śnieżny. Ponadto: Pieniądze pochodzą z zewnątrz, co sprawia, że jest to (nazwijmy to tak) system śnieżny niewykładający się. Nie znam nikogo z mojego zespołu, kto zainwestował więcej niż swoją początkową inwestycję w system. Codzienny zysk jest reinwestowany, aby uzyskać jak największe odsetki.

Napisany przez Cici

1. Nie musisz korzystać z tego systemu piramidy.

Czy zdajesz sobie sprawę, że takie systemy są w Niemczech zabronione?

Pieniądze rosną same, podobnie jak w każdej inwestycji. Pieniądze pracują.

Pieniądze nie pracują, ludzie pracują. Gdyby pieniądze zwiększały się w każdej inwestycji, wszyscy bylibyśmy bogaci. Pieniądze nie rosną na drzewach, muszą być zarobione. Każdy cent zysku, który osiągasz, musi oznaczać stratę dla kogoś innego. Cechą charakterystyczną systemów piramidowych jest to, że wczesni uczestnicy zazwyczaj zyskują, podczas gdy wszyscy gracze dołączający zbyt późno tracą swoje inwestycje.

Napisany przez alfons123

Czy zdajesz sobie sprawę, że takie systemy są zabronione w Niemczech?

Pieniądze same nie pracują, pracują ludzie. Gdyby pieniądze z każdej inwestycji rosły, wszyscy bylibyśmy bogaci. Pieniądze nie rosną na drzewach, trzeba je zarobić. Każdy cent z zysku, który osiągasz, musi zostać utracony przez kogoś innego. Charakterystyczną cechą systemów piramidowych jest to, że wcześni gracze zazwyczaj zbierają plony, podczas gdy wszyscy później dołączający gracze tracą swoje inwestycje.

Oj, nie wiem, jak dokładnie odpowiedzieć na to
Oczywiście, to ludzie pracują, a nie pieniądze, był to tylko frazes. I tak, patrząc ogólnie na świat, wszyscy jesteśmy bogaci. I tak, pieniądze trzeba zarobić... dokładnie to się dzieje z twoimi pieniędzmi tam. I to, że każdy zysk wiąże się z jakąś stratą gdzieś indziej, to po prostu kapitalizm. Każdy, kto inwestuje w beonpus, nie będzie wśród przegranych
Skąd więc twoim pracodawcom co miesiąc pochodzi pieniądze, aby Cię opłacić, przecież nie rosną one na drzewach?

Napisany przez Cici

Każdy, kto inwestuje w beonpus, nie będzie przegranym

To stwierdzenie jest ogólnikowe i nonsensowne. Co by było, gdyby cały świat zainwestował tam? Czy wszyscy byliby bogaci?

Skąd więc twojemu pracodawcy co miesiąc pochodzi pieniądze, które ci płaci, skoro nie rosną one na drzewach?

Zwykle poprzez sprzedaż produktów lub usług, a nie poprzez nicnierobienie. Z twojego tekstu powyżej nie wynika dla mnie w jaki sposób ta strona faktycznie zarabia pieniądze. Możesz pomyśleć o tym, co by się stało, gdyby twoja pensja nie pochodziła już od pracodawcy, a była finansowana wyłącznie przez wpłaty coraz to nowszych pracowników.

Napisany przez alfons123

Ta wypowiedź jest absolutnym nonsensem. A co, jeśli cały świat zainwestowałby tam pieniądze? Czy wszyscy byliby bogaci?

Zazwyczaj pieniądze są zarabiane poprzez sprzedaż produktów lub usług, a nie poprzez nicnierobienie. Z Twojego tekstu nie wynika dla mnie w jaki sposób ta strona faktycznie zarabia pieniądze. Możesz przemyśleć, co by się stało, gdyby Twoja pensja przestała pochodzić od pracodawcy, a była finansowana wyłącznie z wpłat nowych pracowników.

Moje wypowiedzi były celowo uogólnione. Nie chciałem także wywoływać żadnej dyskusji.
To, o co mi chodzi, to inwestycje i dla mnie zysk z inwestycji == otrzymywanie pieniędzy za nicnierobienie
(niezależnie od tego, gdzie lub w co inwestuje się)

Próbowałem udowodnić, że ta inwestycja jest godna zaufania (w przeciwieństwie do wielu innych podejrzanych dostawców w internecie). Mogę tylko powtórzyć: Moje zespoły składają się z około 150 osób, które nigdy nie miały problemów. Z około 20 z nich mam codzienny kontakt, a są wśród nich osoby, które są bezpośrednio związane z dostawcą.

Jak już wspomniałem: Chodzi o miejsca reklamowe na stronach internetowych. beonpush sprzedaje miejsca reklamowe najwyższemu oferentowi. Są to aukcje, które są zamykane w ułamkach sekundy. Wykorzystuje się do tego czas ładowania strony, aby reklama klienta zawsze była widoczna dla odwiedzających w odpowiednim czasie. To jest to, w co się inwestuje.

Nie chcę nikogo przekonywać, prezentuję jedynie ten system (ponieważ jestem za to wynagradzany). Postaram się odpowiedzieć na pytania jak najlepiej potrafię, ale nie sądzę, że dyskusja na temat tego, jak funkcjonuje inwestycja w kapitalizmie, jest konieczna.

Cytat od Cici

Możesz przemyśleć, co by się stało, gdyby Twoja pensja nie pochodziła od pracodawcy, a była finansowana wyłącznie z wpłat nowych pracowników.

Wiem, jak działa piramida finansowa, ale to ty mówisz, że pieniądze pochodzą od nowych członków. Ja tego tak nie widzę.
Można także argumentować, że nowi pracownicy początkowo wkładają wartość w firmę. Osoba ta de facto angażuje się w pracę na rzecz pracodawcy każdego miesiąca, inwestując swoją siłę roboczą i otrzymując zysk na koniec miesiąca

Pozdrawiam

Napisany przez xlarge
Żadne oprocentowanie bez ryzyka.

Dlaczego ktoś miałby płacić 0,5% odsetek dziennie, skoro może dostać pieniądze od banku za ułamek tej kwoty?

Napisany przez Cici

Wiem, jak działa system piramidalny, ale to ty mówisz, że pieniądze pochodzą od nowych członków. Ja tak nie widzę.

Więc przepraszam bardzo ... Nie zagłębiałem się bardziej w tę stronę internetową, więc wszystkie informacje pochodziły tylko z tego wątku. Jednakże, przyjrzałem się jeszcze raz twojemu pierwszemu wpisowi, gdzie jest mowa długimi słowami o pakietach zwrotu, bonusach, polecaniach itp., i pomiędzy nimi są dwa krótkie zdania o tym, jak pieniądze w ogóle mają być zarabiane (przy okazji z całkowicie nierealistycznym zwrotem, zresztą). To nie robi wrażenia, że aktywność gospodarcza tu jest na pierwszym planie.

I przede wszystkim w twoim drugim wpisie praktycznie przyznałeś, że chodzi o system piramidalny (Nie musisz korzystać z systemu piramidalnego). Dlatego to nie jest moje twierdzenie, po prostu wziąłem to z twoich komentarzy.

Napisany przez Jonathan1983
Dla mnie całe to rozliczenie jest kompletnie nierealistyczne

Napisany przez benhuebner
Nie mam zaufania do RevShare (i dokładnie o tym mówimy tutaj)! Widziałem wiele stron, takich jak MAPs czy jakkolwiek by tam się nazywały, które upadły!
Jedyna różnica między tym a systemem piramidalnym polega na tym, że sprzedawane są tutaj niższej jakości reklamy, za co otrzymuje się więcej pieniędzy zwrotu niż się płaciło. Jednak działa to tylko do momentu, gdy inni płacą!
Zdecydowanie odradzam korzystanie z tego systemu!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata