Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Członek usunięty.

Napisany przez Karat
Dzisiaj usunięto pierwszego użytkownika! Tutaj działa, uważam to za świetne. Proszę wszystkich zarejestrowanych użytkowników odwiedzić także witrynę www.site zarejestrowanych członków od czasu do czasu i zgłaszać Salamandrowi takie treści, które nie powinny znajdować się na poważnym forum giełdowym. W przypadku dotychczasowego członka nr 68 była tylko jedna możliwość, czyli usunięcie! Dziękuję, Salamander. Karat[/b]

Napisany przez Dany1
ale, ale Karat... Członek nr 68... przecież nie jesteśmy numerami ;-) Kto to był? Być może dyrektor teatru Leuenberger? To też był 68

Napisany przez webmaster
Cześć użytkownicy forum, Ponieważ użytkownik boy69boy nie przestrzegał warunków korzystania (patrz link: => Warunki korzystania, => Forum/Księga gości), konto to zostało usunięte 03.12.2005. Zgłoszenia dotyczyły kwestii moralnych. Pozdrowienia Salamander

Napisany przez 2cybercrash
Dla konsekwentnego i rygorystycznego przestrzegania zasad gry chciałbym pochwalić i udzielić całkowitego wsparcia Salamanderowi, naszemu wzorowemu Mistrzowi Forum. Jednocześnie dziękuję za duże swobody, jakie tutaj cieszymy się.

Napisany przez Karat
Cześć Salamandrze Widziałem właśnie, że usunięto 7 członków. Jakie były powody? Miałem wrażenie, że wszyscy przestrzegają dobrych zasad tego forum! Pozdrowienia Karat

Napisany przez webmaster
Karat pisze: Cześć Salamanderze Właśnie zauważyłem, że usunięto 7 członków. Jakie były powody? Miałem wrażenie, że wszyscy przestrzegają dobrych zasad tego forum! Pozdrowienia Karat
Usunięto 7 członków, ponieważ byli to członkowie, których konta nie zostały aktywowane. Podczas rejestracji na forum musisz się zarejestrować za pomocą ważnego adresu e-mail i otrzymasz w odpowiedzi e-mail aktywacyjny. Ten e-mail aktywacyjny nie mógł zostać wysłany do tej osoby z powodu nieważnego adresu e-mail. Podsumowanie: Usunięcie 7 kont, które nigdy nie zostały aktywowane, ponieważ adres e-mail nie był ważny! Salamander

Napisany przez Karat
Właśnie zobaczyłem, że Salamander znowu oczyścił rejestr członków. Dzięki. Karat

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata