Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Otrzymanie płatności z zastrzeżeniem.

Napisany przez Sabzet
Cześć,
Chciałbym zapytać, co oznacza, gdy wpłata jest z zastrzeżeniem. Moje ubezpieczenie na życie zostało wypłacone, a teraz pojawiła się informacja z zastrzeżeniem. Obecnie nie mogę korzystać z tej kwoty ze względu na tę informację.
Dziękuję za odpowiedź.

Napisany przez Finnn
Cześć,
prawdopodobnie sprawdzana jest jeszcze kwestia pochodzenia tych pieniędzy, ponieważ na pewno jest to większa suma.
W jakim banku jesteś?

Napisany przez Sabzet
HypoVereinsbank, pieniądze pochodzą od Allianz
Dziękuję za szybką odpowiedź

Napisany przez Sabzet
Znam to głównie z czasów, gdy przekazywało się czek. Ale jeśli chodzi o ubezpieczenie na życie, wszystko powinno być bezpieczne. Dlatego nie rozumiem, dlaczego bank to sprawdza?

Napisany przez Oushe1968
To naprawdę bardzo dziwne... Czy bank udzielił jakiejś informacji na ten temat po zapytaniu?

Napisany przez Sabzet
Tylko kwoty równe lub wyższe niż 100 000 € są weryfikowane. Polisa ma już 30 lat. Allianz powiedział, że jest to normalne. No cóż, nikt nie potrafi powiedzieć, jak długo to potrwa!

Napisany przez 2Escorpio
Jeśli kwota tych wpłat nie odpowiada standardowym warunkom, zostanie przeprowadzona kontrola w kwestii prania brudnych pieniędzy.

Myślę, że wysłanie pisma do Allianz (dotyczące wypłaty) do HypoVereinsbank może zdziałać cuda @Nachweis.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata