Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Zapytanie / Pytania dotyczące kredytu Sigma

Napisany przez rebbit
Cześć,
Jestem tutaj nowy i mam pytanie dotyczące wniosku o kredyt w Sigma Kreditbank.

W zeszłym tygodniu wysłałem wniosek o kredyt + wszystkie wymagane dokumenty do banku.

Dzisiaj napisałem e-mail, pytając, czy mój wniosek został zaakceptowany.

Miła pani odpowiedziała mi: Dzisiaj przetworzyliśmy Państwa dokumenty i przygotowaliśmy umowę

Czy oznacza to, że kredyt został zatwierdzony, czy jak można to zinterpretować?

Pozdrowienia
rebbit

Napisany przez micha2212
Cześć Rebbbit!!!
Gdy wszystkie dokumenty są gotowe i otrzymasz umowę do podpisania, musisz tylko ją podpisać, zrobić identyfikację pocztową i ewentualnie poświadczyć oświadczenie o cesji, odesłać je i wkrótce później będziesz mieć pieniądze na koncie.
Też powinienem to zrobić, pomyślałem, że zrobię to za pośrednictwem dużego przedsiębiorstwa, ale oczywiście zostalem oszukany. Jednak do środy można jeszcze wszystko odwołać, więc szkoda nie będzie zbyt duża.
Jak długo trwało od wysłania dokumentów do dzisiaj?
Pozdrowienia
Micha

Napisany przez rebbit
Cześć Micha,
Dziękuję, że odpowiedziałeś tak szybko, wysłałem wszystko w zeszły poniedziałek (1.8) i dzisiaj (8.8) po dokonaniu zapytania mailowego (!!!!) dostałem odpowiedź!

Ogólnie jestem bardzo zadowolony, ponieważ miałem już kiedyś kredyt w tym banku i wszystko przebiegło gładko!

Pozdrowienia
Rebbit

Napisany przez micha2212
Niestety moja wiadomość została zamknięta, myślę, że jest zabronione pisać prawdę, napisałem tylko to, co można znaleźć w innych miejscach, jeśli dobrze przeszukasz sieć, no cóż, życzę Ci powodzenia z kredytem, teraz poczekam, zobaczymy co się stanie
Pozdrowienia Micha

Napisany przez bobodda
Jeśli to prawda (co ma sens w przypadku e-maila): Tak, Pana/Pani wniosek został(została) zatwierdzony. To była przecież Pana/Pani pytanie...
Teraz pozostaje tylko kwestia części administracyjnej.

Napisany przez timluca
Cześć. Czy doszło do wypłaty? Jak długo musiałeś czekać na umowę i przelew? Pozdrawiam

Napisany przez micha2212
Cześć Timluca
Po tym, jak moja aplikacja w końcu została przesłana przez mojego byłego pośrednika kredytowego, wszystko poszło bardzo szybko, w ciągu 2 dni dostałem akceptację, a kolejne 2 dni później pieniądze były już na koncie. Z perspektywy firmy Sigma, obsługa była absolutnie uczciwa i doskonała. Miałem wtedy problemy tylko z moim pośrednikiem, który próbował mnie oszukać. Lepiej negocjować bezpośrednio z firmą Sigma - jest szybciej i mniej stresująco. Miłego wieczoru, Micha

Napisany przez timluca
Cześć Michał, dzięki za szybką odpowiedź. W zeszły wtorek złożyłem wniosek o kredyt w firmie Sigma. W tym tygodniu, we wtorek, chciałem sprawdzić aktualny status, więc napisałem e-mail. Wkrótce potem dostałem odpowiedź, w której napisano, że umowa została wysłana w poniedziałek (11.09) i że po otrzymaniu dokumentów kredyt zostanie wypłacony. Niestety, skrzynka pocztowa jest dziś wciąż pusta. Trochę to dziwne. Poczekam jeszcze do jutra, a w przeciwnym razie skontaktuję się ponownie w poniedziałek.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata