Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Gdzie leżą różnice między pieczątkami do tekstu?

Napisany przez Andy34
Cześć,

mam pytanie, potrzebuję pieczątki, ale nie chcę zwykłej. Chciałbym zrobić sobie spersonalizowaną pieczątkę z moim tekstem. Nie jestem pewien, czy muszę wziąć pod uwagę jakieś szczegóły, ale lepiej dmuchać na zimne. Czy lepiej wybrać pieczątkę z drewna czy z innych materiałów? To byłby już pierwszy punkt uwzględnienia.

Pozdrowienia

Re: Gdzie leżą różnice między pieczątkami do tekstu?

Napisany przez Lars04
Co oznacza dla Ciebie pieczątka DIY 0815? Jeśli chcesz zamówić taką pieczątkę, ważne jest, aby tekst pochodził od Ciebie, a nie od producenta. ;-) Okay, żarty na bok, przy pieczątkach istnieją rzeczy, na które należy zwrócić uwagę. Warto wiedzieć, jakiego rodzaju pieczątkę chcesz mieć. Istnieją na przykład popularne pieczątki drewniane (są zazwyczaj przeznaczone do określonych stemplowań -odrzucone, zarezerwowane, zmienione, wzór lub podobne). Istnieją również pieczątki tekstowe Trodat, Colop (prawdopodobnie to, czego szukasz). Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej szczegółów na temat poszczególnych rodzajów pieczątek, najlepiej odwiedź https://www.stempelfactory.de/, gdzie znajdziesz wszystkie rodzaje pieczątek i będziesz mógł również zaprojektować i zamówić własną pieczątkę. W zależności od tego, co ma być na Twojej pieczątce, możesz zdecydować, która będzie najlepsza. Jeśli nadal masz wątpliwości, polecam zadzwonić i zapytać. Na pewno Ci pomogą, a na koniec będziesz miał porządną pieczątkę, a nie 0815. ;-)

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata