Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Na co powinienem zwrócić uwagę przed wzięciem kredytu?

Napisany przez bernhard
Poprosiłem o kilka ofert kredytowych. Teraz mam wiele dokumentów i wciąż nie jestem pewien, którą ofertę powinienem wybrać. Stopy procentowe są praktycznie identyczne. Dlatego moje pytanie brzmi, na co powinienem zwrócić uwagę, zanim zdecyduję się wziąć kredyt w banku? Dziękuję za wskazówki. Z poważaniem Bernhard

Napisany przez ADMCI4
Jeśli już miałeś pożyczkę, powinieneś zdobyć informację od Schufa. To ważne dla rozmowy w twoim banku. Przed zaciągnięciem kredytu dobrze przeliczyć. Czy jesteś w stanie dźwigać obciążenie kredytowe długoterminowo? Jeśli to możliwe, zawsze powinieneś wybrać jak najkrótszy okres kredytowania, ponieważ kredyt staje się wtedy tańszy. Zamiast ubezpieczenia pozostałego długu, powinieneś ubezpieczyć się na życie i częściowo zrzec się świadczenia. Większość banków to akceptuje. Uwaga: Zatrudnienie pośrednika kredytowego sprawia, że kredyt staje się zazwyczaj droższy. Bülent

Napisany przez Violet38
Sprawdziłbym, czy istnieją jakiekolwiek ukryte opłaty, czy i jak wysokie są opłaty manipulacyjne, ile kosztują zmiany w umowie i inne podobne rzeczy... Mogę polecić tę stronę, która oferuje dobrą listę obecnie najlepszych kredytów: onlinekredittest.de

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata