Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Adobe

Napisany przez beta
......Macromedia skończyła. Każdemu, kto dziś chce odwiedzić stronę Macromedii, od razu rzuca się w oczy logo Adobe w lewym górnym rogu. Adobe kontynuuje integrację z Macromedią. https://www.macromedia.com/ https://www.adobe.com/ Macromedia jest jakby historią. Jednocześnie zapowiedziano nowe produkty. Inwestorzy Adobe: Czwartek, 15 grudnia 2005a Komunikat prasowy i konferencja zarobkowa za IV kwartał 2005 r. Wtorek, 31 stycznia 2005b Spotkanie z analitykami finansowymi w Nowym Jorku, NY a Po zamknięciu rynku b Udział tylko z zaproszeniem

Napisany przez 2cybercrash
Nie ufam tak bardzo wykresowi, kursy powyżej 33$ były dotychczas krytyczne, ale teraz występuje intensywne ukształtowanie szczytu, chociaż może być drogie. Zakup poniżej 30$ byłby możliwy. Pozostaje na liście obserwowanych, nie ma już możliwości zakupu.

Napisany przez beta
cybercrash pisze: Nie zaufałem na wykres, notowania powyżej 33$ dotychczas były krytyczne, teraz jednak intensywne tworzenie szczytu, co jednak będzie kosztowne. Zakupy poniżej 30$ byłyby możliwe. Pozostaje na liście obserwowanych, brak kolejnych zakupów.
Mój ostatni niewielki pakiet sprzedany za 37$. Większość sprzedałem zbyt wcześnie. Nadal jednak jestem przekonany o produktach i firmie. Chciałem zrobić porządek, tak naprawdę.

Napisany przez ADMCI4
Od dłuższego czasu jestem związany z firmą Adobe i moje inwestycje przyniosły zysk. Adobe jest bezapelacyjnym liderem na rynku graficznym. Po Adobe jest bardzo długa przerwa. Sądzę, że ich wartość będzie dalej rosła w długim okresie. Oczywiście, możliwe są też chwilowe spadki.

Rzekomo lepsze niż oczekiwane wyniki za IV kwartał, 30 centów/akcję, co daje wskaźnik ceny do zysku na poziomie 38$, godne uwagi 32. Prognoza roczna pozostaje w tym zakresie, dobre produkty poszukiwane na rynku. Kurs jednak znajduje się w lekko przegrzanym szczytowym tworze, więc gdybym nadal miał tę wartość, to bym ją wyprzedał*. Zakup za 25/30 był jednak poprawny (wtedy ostrzeżenie przed stratą oraz zgoda na sprzedaż)! Pozostaje na liście do obserwacji, zakup tylko przy zdrowszej wycenie. Interesujące pod względem wyceny: Symantec - młot na ołów; Priceline - zapomniane pomimo poprawy wyników finansowych; Verisign - może się utrzymać lub przebić. Wskaźnik ceny do zysku zdrowy; Omnivision - stojące w miejscu na poziomie 21$, ale nadal może wzrosnąć; Seagate - ponownie atakuje poziom 20$; Applied Materials - trzymają się mocno na poziomie 19$, w stronę 20?; E-Trade - przy wskaźniku ceny do zysku = 20 przekroczył poziom 20$, ryzykowny handel/wybuch?; Biotechnologia Alcon - zakup transakcyjny w cenie 139$? Tak

Napisany przez beta
Cześć, nie sądziłem, że Adobe tak szybko rośnie. Liczyłem, że spadnie do 32 dolarów, żeby ponownie zainwestować... Na razie odpuściłem sobie ADBE. Zaczekam, aby zobaczyć, jak oprogramowanie Aperture od Apple zirytuje Photoshopa Adobe... Aperture cieszy się dobrą opinią wśród profesjonalnych fotografów. Jednak jeszcze nie są znane udziały w rynku, ...ponieważ oprogramowanie zostało dopiero co wprowadzone na rynek. Z rodziną Final Cut Adobe już zostało zahamowane: W każdym razie zgadzam się, że teraz inwestowanie jest drogie. Pozdrawiam

Napisany przez ADMCI4

Napisany przez beta
urswi pisze: także dobrze, przyznam, że aperture nie znam. Ale... nie ma nic, co mogłoby rywalizować z photoshopem. Teraz jednak w przyszłym tygodniu zobaczę ten produkt Applea.
Cześć urswi Aperture musi być naprawdę świetne, .... ale jak już wspomniałem, dla profesjonalnych fotografów. Korzystam też od dłuższego czasu z Photoshopa, i Aperture na pewno nie jest pełnoprawną alternatywą. Ale warto rzucić okiem: https://www.macguardians.de/fullstory.php?p=3958&c=1&bereich=1 -> Quick Tours Kto by pomyślał, że Adobe® Premiere® nagle dostanie poważną konkurencję.... :roll: Tak czy inaczej, Adobe ma świetne produkty, bez dwóch zdań. Jestem ciekawy, jak Macromedia zostanie zintegrowana. Mimo wszystko, podstawowo: Nic nie trwa wiecznie. Spójrz na RESEARCH IN MOTION (NasdaqNM:RIMM) z ich Blackberry.... Nawet iPod nie będzie zawsze zwycięzcą... Moim zdaniem dla całej branży oprogramowania rozprowadzanie będzie odgrywać kluczową rolę w przyszłości. Oprogramowanie nie będzie już fizycznie kupowane i instalowane na komputerze. Zamiast tego będą oferowane usługi abonamentowe, lub na przykład udostępniane części aplikacji przez Google, jakby w formie modeli licencyjnych. Przyszłość ??? :?: Spójrz na przykład na Think Free: https://online.thinkfree.com/learnmore/learnmore2.jsp Aplikacja Cross-Platform, dostępna online. Nie jest już konieczne kupowanie drogiego pakietu Microsoft Office, jeśli używam go tylko od czasu do czasu. Po prostu wynajmuję jego części.... Jestem przekonany, że przynajmniej oprogramowanie konsumenckie będzie podążać tą ścieżką w przyszłości, lub będzie dostarczane wraz z systemem operacyjnym, bądź zintegrowane będzie (Office, półprofesjonalne programy graficzne i do składu itp....) Jeśli to się naprawdę stanie, Adobe musi odpowiednio wcześnie otworzyć się w tym kierunku i zawrzeć odpowiednie umowy licencyjne. Na pewno to ekscytujące rozwinięcia.....ale w przypadku Profesjonalnych Aplikacji wciąż najczęściej dodawane są drukowane podręczniki 8) 8) 8) Pozdrowienia

Napisany przez ADMCI4
Wielkie dzięki beta... Z tego, co widziałem, mocne strony Aperture to możliwości wyboru zdjęć... wygląda dobrze. Reszta funkcji Aperture, moim zdaniem, skupia się głównie na ułatwieniu korzystania przez amatorów. Jednak istnieje już wiele programów, które podobnie sobie radzą. Aperture jest raczej drogie, na przykład Photoshop Light kosztuje, o ile mi wiadomo, nawet mniej. Wszystkie kroki edycji zdjęć dla profesjonalistów widzę przede wszystkim w Photoshopie. Jednak jak już mówiłem, możliwości wyboru są fajne. Byłoby fajnie, gdyby Photoshop w przyszłych wersjach trochę się tego nauczył.

Napisany przez ManfredBali
Cześć Specjaliści od komputerów (Urswi, beta, Insider, inni?) Chciałem wkleić wykresy Java do schowka i później użyć ich na forum. Polecenie Kopiuj Schowek działa. Tylko jak mogę ponownie sprawić, by zawartość była widoczna? Ctrl V nie działa. Mam jeszcze możliwość z Uso Zrzut Ekranu, ale jest to uciążliwe i wymaga kilku kroków. Jakieś pomysły?

Napisany przez beta
Cześć Manfred..... .....przepraszam, nie znam tych poleceń pozdrowienia

Napisany przez ADMCI4
Cześć Manfred, nie mogę ci niestety pomóc... Znam się tylko trochę na Photoshopie i OSX.

Napisany przez beta
Adobe wydaje się nie chcieć po raz drugi być zaskoczonym (jak w przypadku oprogramowania do edycji wideo).... Chcą zamiast tego stawić opór 8) https://www.mactechnews.de/?id=12045 Zobaczymy, co z tego wyniknie....

Napisany przez beta
Adobe pozostaje nadal w kolejce. Nie wydaje się, żeby było tu coś pilnego. Raport w Handelsblatt: https://www.handelsblatt.com/pshb?fn=tt&sfn=go&id=1223287 Należy również dodać, że obecnie kwestia Mac-Intel-Windows wprowadza spore zamieszanie. Tutaj trzeba będzie zaczekać, jaka będzie reakcja Adoby. Panuje chaos. I niech mi nikt nie przyjdzie z analizą, że już wie, jak to będzie dalej! Zastanawiam się.... Pozdrowienia

Napisany przez beat
W roku 2007 dla Adoby powinno być naprawdę dobrze: Nowe wersje dla IntelMac się pojawią, Vista (jeśli w ogóle się pojawi) zapewni aktualizacje, a do tego jeszcze obiecująco działający Lightroom w wersji beta. Ponadto potencjał z produktami Macromedii jest ogromny. p.s.: beta, boisz się o Maclike programów z uwagi na IntelMac. Lightroom Beta dostępny jest tylko dla systemu OSX :lol: Wejdź w ten kiepski nastrój lata i miej nadzieję, że zmienność kursu nie rozłoży performansu.

Napisany przez beta
Tylko na liście obserwowanych ADBE znowu ma bardzo niewiele znaczenia.... dziś ładny wzrost o prawie 4%. https://press.nokia.com/PR/200604/1046577_5.html Adobe jest innowacyjny nie tylko w zakresie cen produktów.... :twisted: , współpraca z firmą Nokia brzmi dobrze. A w ogóle: Nokia z aparatem 3.2 megapiksela :shock: Oni wkrótce będą sprawiać problemy dla tradycyjnych, małych aparatów cyfrowych. Canon, Sony, Casio, etc. Bardzo interesujący rozwój wydarzeń. Pozdrowienia

Napisany przez beta
To sprawia, że Adobe musi dziś dodatkowo odetchnąć;-) https://www.mactechnews.de/?id=13064 Pozdrowienia

Napisany przez beat
Przede wszystkim wersja beta Lightroom, odpowiedź Adobe na Aperture od Apple, została bardzo pozytywnie przyjęta we wszystkich kręgach. Oparta jest również - w przeciwieństwie do Aperture - na sensownym zarządzaniu danymi. W Adobe trzeba chyba powoli zaczynać...

Napisany przez beta
Właśnie kupiłem mniejszą porcję za 35,75 $. ADBE jest obecnie na minusie prawie 7%. Analitycy przewidują spowolnienie wzrostu :?: Widzę to znowu jako okazję.... :-) Pozdrowienia ---------------- Załączone: Adobe Systems Inc. (ADBE) odnotowało spadek akcji o 6,4% do 35,88 USD po tym, jak producent oprogramowania powiedział, że wyniki kwartalne będą na dolnym końcu jego wcześniejszej prognozy z powodu niższego popytu w Europie i Ameryce Północnej. Na dolnym końcu oczekiwań..... cóż....

Dell był kiedyś tak tani jak Adobe, teraz można go kupić za jedyne 25$. Dell ma teraz PE 16, a Adobe nadal PE 33. Kiedy analitycy wpuszczą robaka z negatywnymi informacjami, nigdy nie wiadomo, jak te robaki zagryzą się w wartość? Apple zazwyczaj szybko pozbywa się robaka, Dell jest całkowicie zjedzony przez robaki, a Adobe doświadcza pierwszej epidemii. Zainiektowałem tyle amerykańskich instrumentów dochodowych jako zmarłe kapitały, że nie chcę podnosić jeszcze zainfekowanego Adobego. Cloroxowi też dzisiaj wcisnęli robaka, a on tylko trochę dostroił prognozę. Chociaż można było go zamknąć jako transakcję.

Napisany przez beta
beta pisze: Umyślnie zakupiłem mniejszą ilość w cenie 35,75$.
Cześć Cybercrash Nadal nie jestem przekonany..... był już wystarczająco wysoka liczba ostatnich przykładów (jak napisałeś), które uświadomiły nam te praktyki. Dlatego na razie wchodzę z niewielką pozycją. Następny cel 32$? Jednak widzę konkretne problemy z Dell. Pomijam wskaźnik P/E. Są nawet firmy z wskaźnikiem P/E 5,5, . . i mimo to wydaje się to za drogie??? Pozdrowienia

Napisany przez beta
Lada chwila, ta sprawa związana z Adobe wydaje mi się już znana..... To się powtarza co roku. -------------------------------- MarketWatch, Ostatnia aktualizacja: 2.05.2006 LOS ANGELES (MarketWatch) - Firma Adobe Systems Inc. poinformowała we wtorkowy wieczór, że wyniki kwartalne będą znajdować się na dolnym końcu wcześniejszych prognoz, z powodu słabszego niż oczekiwano popytu w Europie i Ameryce Północnej. Ostrzeżenie spowodowało spadek kursu akcji o ponad 7% podczas wieczornej sesji. Adobe, producent powszechnie używanej oprogramowania Acrobat do udostępniania dokumentów cyfrowych, prognozował zysk w wysokości od 18 do 21 centów na akcję na drugi kwartał roku podatkowego, przy przychodach między 640 a 670 milionów dolarów. Po uwzględnieniu jednorazowych wydarzeń spółka z siedzibą w San Jose w Kalifornii celowała w zysk na akcję w wysokości od 30 do 32 centów dla okresu kończącego się 2 czerwca. Firma spodziewa się, że marża operacyjna przed jednorazowymi zdarzeniami wyniesie od 37% do 38%. Według ankiety Thomson First Call przeprowadzonej wśród analityków Wall Street, oczekuje się, że Adobe (ADBE) osiągnie zysk w wysokości 31 centów na akcję, pomijając koszty związane z opcjami na akcje pracownicze, przy przychodach w wysokości 662,3 miliona dolarów. Akcje Adobe spadły po zaktualizowanej prognozie w godzinach wieczornych o 2,75 dolara do 35,60 dolarów. Kurs zakończył zwykłą sesję na poziomie 38,35 dolarów, zyskując 0,5% w ciągu dnia. Firma planuje ogłosić swoje wyniki 15 czerwca po zamknięciu giełdy. ----------------------- Pozdrowienia

Napisany przez beat
Spadek wygląda podobnie jak rok temu. Wtedy jednak szybko wrócił na górę, zanim nadszedł kolejny spadek... znowu mamy do czynienia z linią 200... Ten rok zacznie się raczej ospale, ale to już wiadomo... Perspektywy na czas po 2007 są po prostu zbyt dobre... z Vistą i IntelMac oraz integracją Macromedii, wprowadzeniem Lightroom (już nie mogę się doczekać tego wynalazku :lol: ) itd. Ale mimo to kurs może spaść jeszcze do poziomu 30. Poczekam jeszcze trochę. Teraz nadejdzie czas okazji do zakupu. W innych miejscach nazywa się to wyprzedażą.

Napisany przez beta
Kiedy wspomniałeś o Viście....czy to jeszcze przeżyjemy? https://www.macguardians.de/?p=4229 Pozdrowienia

Napisany przez beat
Kiedy patrzy się na wskaźniki techniczne w przypadku Adobe, można odnieść wrażenie, że ogłosili bankructwo. Wygląda to tak źle, że w zasadzie powinniśmy wejść na rynek. ?

Napisany przez beta
Właśnie kupiłem jeszcze raz, 30,5$ ? Teraz -7.x% Chciałem odpocząć w tym tygodniu, ale przy takich kursach?! Dzisiejsze zakupy: ADOBE SYSTEMS (2. transza) NEMETSCHEK WÄRTSILÄ Teraz kusi mnie jeszcze Lufthansa....może w przyszłym tygodniu. W zamian zrealizowana została połowa CENTURY ******S Marta obiecuje -19% CHIQUITA -14% INTEL (-3%) nie może zamienić się w truchło w piwnicy, inaczej ucierpi mój zasób gotówkowy....Baczę na to, już stoją na rampie strzałowej. Nie będę czekać ponownie, aż spadną do -10%. Realizacja strat jest zawsze bardzo trudna ? Następny tydzień, wszyscy powinniśmy mieć wystarczającą gotówkę pod ręką.....Wybór akcji ? ? ?

Napisany przez beat
Mam zlecenie na 29,51. Zostawię trochę miejsca na dół, bo jeśli osiągnie 30, to i tak wkrótce dojdzie wkładka. A jeśli nie, to też nie ma problemu. Zawsze można coś kupić.

Napisany przez beta
Niewątpliwie za wcześnie wszedłem. Niemniej jednak ma to być pozycja długoterminowa. Można być zaciekawionym pakietem CS Suite 3. Technologia Flash (dawniej Macromedia) staje się nową nadzieją. Kciuki w górę. Spółka Adobe Systems, producent oprogramowania, przedstawi raport z wyników za drugi kwartał w czwartek po zakończeniu sesji. Analitycy badani przez Thomson First Call przewidują, że spółka osiągnie zysk w wysokości 30 centów za akcję przy sprzedaży w wysokości 645 milionów dolarów. W analogicznym okresie przed rokiem Adobe zgłosiło zysk w wysokości 28 centów za akcję przy sprzedaży w wysokości 496 milionów dolarów. Firma Cowen & Co. podniosła rekomendację dla spółki z neutralnej na nadwydaj, wcześniej w tym tygodniu. Firma stwierdziła, że wprowadzenie programu graficznego Creative Suite 3 przez Adobę powinno zwiększyć wartość akcji. Chociaż Creative Suite 3 jest wciąż dziewięć miesięcy przed nami i nie ma żadnych natychmiastowych pozytywnych impulsów, uważamy, że inwestorzy powinni skorzystać z aktualnej słabości, aby kupić świetną franczyzę oprogramowania. Pozdrowienia

Napisany przez beta
Mogło być gorzej. Ostatecznie żadne nowe produkty nie zostały wprowadzone, wszyscy czekają na pakiet CS Suite 3. Do tego dochodzi fakt, że profesjonalni użytkownicy Maca odkładają zakupy sprzętu, ponieważ w segmencie High-End Intel-Desktops jeszcze nie pojawiły się na rynku: Bez nowego sprzętu nie ma nowego oprogramowania. To wszystko mieści się w moich oczekiwaniach. Następny zakup będzie najwcześniej pomiędzy 24$ a 26$. Mam jednak nadzieję, że nie dojdzie do takiej sytuacji. Ładna prezentacja: Stworzone za pomocą naszych własnych produktów :lol: https://www.adobe.com/aboutadobe/invrelations/06q2analyst/index.html Pozdrowienia

Adobe jest całkowicie ok, beta, produkty, firma itp. Jedynym problemem są aktywni hakerzy, co może potrwać! patrz na Intel, Dell, Apfel, Amgen, Yohuu, Symantec, Verisign, Seagate i tak dalej. Chociaż nie chciałbym porównywać Adobe do którychkolwiek z nich, to jest to solidny i interesujący produkt na rynku. Więc po prostu spójrz na wykresy i wsparcia, z dobrym trafieniem przewidziałem, że 30 dolarów nie utrzyma. Teraz mamy wąski zakres handlowy między 26 a 29 dolarów. Teraz mam pytanie techniczne: szukam wyszukiwarki, która przeszuka archiwalne płyty CD zawierające tekst, doc, pdf, xls i znajdzie je dzięki indeksowaniu można nagrywać na płycie CD. Szukam wyszukiwarki na płytę CD. Znalazłem produkt: Webtiser (webtiser.com), który nie indeksuje plików PDF, ani nie znajduje plików doc nagranych na płycie CD. Tylko pliki html są wyszukiwane. Czy znasz jakiś przystępny cenowo produkt? Na dysku mam wyszukiwarkę Microschrott Desktop Search, razem z nową paskiem narzędziową. Faktycznie jest to bardzo przydatne narzędzie, które nawet znajduje maile. Przepraszam, to właściwie dotyczy technologii. Możemy kontynuować dalszą dyskusję tam. Dziękuję za wszelkie wskazówki.

Napisany przez beta
Ooops, nie mam pojęcia. Nawet nie słyszałem o tym. Poruszam się tylko w kwestiach dysku twardego. I do tego wystarcza mi wyszukiwarka Spotlight w systemie operacyjnym Apple. Windows Vista pewnie też ma coś podobnego wbudowanego, jeśli kiedykolwiek jeszcze się pojawi. Ale wyszukiwanie na CD? Przepraszam, to dla mnie za skomplikowane. Webtiser.com nie działa u mnie, ... czy adres URL jest poprawny?

Link do wyszukiwarki CD: https://www.webetiser.com/?id=356&L=1 powinien działać z różnymi przeglądarkami internetowymi.

Napisany przez beta
Zupełnie się na tym nie znam. Nawet dokładnie nie rozumiem, co ta technologia robi..... Przepraszam. Być może znajdziesz coś na Versiontracker, za darmo. Być może znasz już tę stronę... Narzędzia do praktycznie wszystkiego. Ale tak jak mówię: tylko małe rybki. https://www.versiontracker.com/windows/ Szansa ok. 5% ? :?: Pozdrowienia

Komplement dla bety, adobe byłby lepszym wyborem niż yahoo. Dziś Adobe potwierdziło prognozę od 13 do 16 cts na kwartał 25 przed odliczeniem opłat, cokolwiek to znaczy. Przeliczone na rok 13 cts dają wskaźnik P/E już prawie 30, a 25 cts dają 16. Trudno to ocenić, ale po włamaniu chyba ma nastąpić krótkie przytłumienie? Kurs +13%. Czy też by zadziałało na innych?

Kontynuacja, dane kwartalne i prognoza są pozytywnie odbierane z żywym skokiem, jeszcze raz gratulacje dla bety, oczywiście o wiele lepszy wybór niż yahoo!

Napisany przez beta
Po Altairze dzisiaj również sprzedałem obie transze ADBE. 15%+. To jest papier wartościowy, nie ma co się zastanawiać. I wiele nowych produktów jest już w drodze. Ale obecnie nie ufam Amerykanom. Nie mam pojęcia, jak to będzie się rozwijać w następnych tygodniach. Liczę na nową, tańszą okazję do wejścia. Wróciłem na WL, więc mam rozsądny $-zapas. Pozdrawiam

Napisany przez beta
ADBE spadł dzisiaj poniżej 40 dolarów. Czasami było to prawie -5%. Adobe jest swoistym monopolistą. Posiada know-how, a perspektywy długoterminowe wyglądają dobrze. Oto mój pożądany poziom wejścia (jak to wyraziłam jako hobbystyczny gracz na giełdzie): 36$ ? Pozdrowienia

Interesująca informacja, dzięki beta, Adobe jest pod nadzorem, obserwowałem spadek wczoraj.

Napisany przez beta
Tak, moim celem zakupu był przegapiony. Chciałem kupić 2 - 3 razy w okolicach 38$, ale niestety.....:-( ADBE wydaje się spełnić oczekiwania dla swojego pierwszego kwartału 07 i skacze obecnie o 5% do 42,8x$. Tego się nie spodziewałem. Sprzedaż w bieżącym roku obrotowym ma wzrosnąć o 15%.... To nie powinno być trudne, biorąc pod uwagę nadchodzące wprowadzenie produktów CS3. Jednakże mogę wyobrazić sobie, że teraz wiele z tego zostało już uwzględnione w cenie. Według mnie, co będzie o wiele ważniejsze dla ADBE w przyszłości to technologia Flash (zakupiona od Macromedii). Cały świat chce mieć mobilność i możliwość odtwarzania treści multimedialnych wszędzie, w każdym telefonie komórkowym, czy innym urządzeniu. Technologia Flash stała się tam standardem, a ADBE dodało nowy klejnot do swojego zestawu produktów. Prawdopodobnie wszyscy będą musieli zapłacić pokaźne opłaty licencyjne, aby móc oferować treści na swoich telefonach, takie jak te z YouTube i innych. Oczywiście, chyba że zdecydują się stworzyć własne oprogramowanie..... co najwyraźniej nie jest oczekiwane przez Microsoft :-) Adobe ma kontrolę. Za kulisami na pewno toczą się zacięte negocjacje w sprawie tych licencji. Uważam, że potencjał tej ewentualnej gotówki jest jeszcze niedoceniany..... Teraz znów wydaję się być głupcem, podczas gdy wystarczyłoby posłuchać swojego przeczucia. Cholera. Pozdrawiam

Napisany przez beta
Znowu zakupiłem pakiet ADBE, 40,9$. Wydaje się, że poziom 40$ utrzymuje się. Wkrótce będą dostępne wyniki finansowe. Adobe zawsze potrafi zaskoczyć krótkoterminowo. Jeśli wyniki będą dość dobre, to wartość wreszcie może zacząć wzrastać. Istotne jest pozytywne spojrzenie w przyszłość i właśnie w to wierzę. Przejęcie Macromedii powinno już powoli zostać strawione, a CS3-Suite jest już w obiegu. Zaczynamy walkę o własny format Flash. Microsoft może nie przepadać za Flashem i formatami PDF, ale w połączeniu z Apple, Google i Yahoo, hmmmm... nigdy nie wiadomo, kto preferuje co... To zawiera sporo fantazji. Niedawno pojawiły się doniesienia o możliwych ostrzeżeniach dotyczących zysków. Jednak do tej pory nie słyszałem żadnych. Ale ADBE jest znanym przypadkiem, że od czasu do czasu znika na kilka chwil, ale zawsze pięknie wraca. Warto o tym wiedzieć... Pozdrawiam

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata