Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Szukam instrukcji obsługi konta Flatex.

Napisany przez MrSpeedy
Cześć wszystkim,
Ponieważ stopy procentowe w bankach nadal spadają, otworzyłem konto inwestycyjne w Flatex i chciałbym zainwestować swoje pieniądze w różne akcje. Ponieważ istnieje wiele możliwości zakupu i handlu, szukam przewodnika, jak najlepiej prowadzić konto inwestycyjne i na co zwracać uwagę. Przegląd akcji i/lub lista najlepszych i najgorszych akcji na pewno byłaby również pomocna. Czy ktoś może mi pomóc..? Dzięki

Napisany przez Lars04
Myślę, że na Google znajdziesz wiele informacji na ten temat, a funkcja wyszukiwania tutaj, na forum, również oferuje liczne możliwości.

Napisany przez MagicMike

Cześć wszystkim,
Ponieważ stopy procentowe w bankach stale spadają, otworzyłem konto maklerskie w Flatex i chciałbym zainwestować moje pieniądze w różne akcje. Ponieważ istnieje wiele możliwości zakupu i handlu, szukam przewodnika, jak najlepiej prowadzić konto maklerskie i na co należy zwracać uwagę. Przegląd akcji i/lub lista najlepszych i najgorszych akcji na pewno byłaby również bardzo pomocna.
Czy ktoś może mi pomóc..?
Dziękuję

Cześć Speedy,
Inwestowanie w pojedyncze akcje jest bardzo ryzykowne. Powinieneś trzymać się z daleka od tego.
Musiałbyś dokładnie przebadać każdą akcję pod kątem fundamentalnym, a do tego potrzebna jest pewna wiedza.
Lepiej zainwestuj w szeroko zróżnicowany indeks obligacji lub akcji, w zależności od swojego stopnia akceptacji ryzyka.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata