Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Szansy na kredyt w firmie Auxmony i innych pomimo renty UE i złego wyniku w Schufa.

Napisany przez Schuldenproblem
Cześć
Próbuję przedstawić moje zamiary w kilku krótkich zdaniach.
Jestem emerytem z UE i mam około 18000 euro długu. Chciałbym dokonać konsolidacji lub uzyskać kredyt na sfinansowanie przyspieszonej procedury upadłości konsumenckiej.
Mam długi u kilku wierzycieli.
Wynagrodzenie: 800 euro emerytury z UE, po odjęciu wszystkich rachunków pozostaje 430 euro.
Jakie są moje szanse? Mogę płacić raty do 150 euro miesięcznie.
Co powinienem zrobić, aby otrzymać kredyt?
Niestety, nie mam pojęcia o takich sprawach.
Pozdrowienia

Re: Szansy na kredyt w firmie Auxmony i innych pomimo renty UE i złego wyniku w Schufa.

Napisany przez Daukind
Haha świetnie. Chcesz wziąć kredyt, a potem od razu zbankrutować? Jestem zachwycony...

Napisany przez Schuldenproblem
Nie, nie to nie to, co miałem na myśli... Chciałem najpierw uregulować pilne długi energetyczne (ciepło miejskie), sprawa z upadłością była tylko moim rozważaniem, jak już powiedziałem, absolutnie nie znam się na tych sprawach...

Napisany przez Daukind
Nie otrzymasz kredytu. Od nikogo. Niestety. Twoje dochody są poniżej minimalnej kwoty do zajęcia. Twojego długu również prawdopodobnie nigdy nie uda się spłacić, dlatego bankructwo prawdopodobnie nie jest złym pomysłem.

Napisany przez 6Bankkaufmann
@Problem ze schodami, jeśli jedynym dochodem wynoszącym 800 EUR jest emerytura, to nie jesteśmy w stanie pomóc.

Tutaj nie ma stabilnego dochodu w wystarczającej wysokości, aby obsłużyć kredyt

Napisany przez Suxxess
Zadzwoń do dostawcy energii i poproś o płatność ratalną, ogromna różnica jest między niepłaceniem rachunku a próbą uregulowania go.

Napisany przez 2tneub
W razie wątpliwości należy sprawdzić, czy oprócz środków UE przysługuje również prawo do zasiłku mieszkaniowego/Hartz 4.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata