Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy możliwa jest kredyt w wysokości 50000€ w formie finansowania balonowego?

Napisany przez Frozty
Witam wieczorem,
Chciałbym wziąć kredyt w wysokości około 50 000 euro. Mogę wpłacić zaliczkę w wysokości 15 000 euro. Całość miałaby być przeznaczona na nowy samochód oraz na wymianę niektórych mebli i sprzętów elektrycznych. Chciałbym mieć swobodne przeznaczenie środków.
To w zasadzie nie powinno być problemem. Chciałbym jednak, żeby cała operacja była przeprowadzona jako rodzaj pożyczki balonowej, co oznaczałoby, że musiałbym spłacać tylko odsetki miesięcznie lub mieć niewielką ratę. Powodem tego jest to, że mógłbym spłacić całą kwotę w 2019 roku.
Czy coś takiego jest możliwe, czy tylko kredyty hipoteczne mają tę opcję (lub podobną z tą samą zasadą)? Który bank byłby odpowiedni?
Mam nadzieję, że możecie mi pomóc, i oczywiście dziękuję za odpowiedzi!
Z poważaniem

Re: Czy możliwa jest kredyt w wysokości 50000€ w formie finansowania balonowego?

Napisany przez Spiagei
Cześć,
jedyną możliwością jest wybranie dłuższych okresów kredytowych, aby obniżyć ratę do tego momentu.
Szybko policzyłem.
np. okres kredytowy 10 lat. 50000€, co daje około 515€/ miesiąc.
Pozdrawiam, Stefan

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata