Grym
1) Tutaj nikt nie jest blokowany, nie ma tu reklam latających wokół tego, co jest napisane (Forum Finansowania Nieruchomości), co jest kompletnie irytujące. Tutaj można pomagać i dostarczać finansowanie tym, którzy uważają to za sensowne lub towarzyszyć im w tym procesie. Wielu tutaj zna moje intencje, ale także wiele osób zna moje 4,500 postów! To forum nie jest sponsorowane przez banki i firmy pośrednictwa w finansowaniu nieruchomości, przynajmniej nie widzisz tych irytujących reklam, gdy jesteś zalogowany. To forum nie traci banków jako reklamodawców, gdy eksperci tutaj się udzielają, którzy mogliby im odebrać biznes. Tutaj wszystko jest jeszcze trochę uczciwsze, bardziej transparentne, a przede wszystkim - ponieważ wspomniałeś o tym forum finansowania nieruchomości - bardziej pomocne, jeśli chodzi o konkretne pytania. Celem tego forum jest pomaganie, aby konsument miał korzyść, a nie operatorzy forum!!!! Forum finansowania nieruchomości jest tylko środkiem do celu, mediem, dzięki któremu można nabyć reklamę, co jest zupełnie inne na tym forum, zupełnie inne podejście, znacznie bardziej przydatne i informacyjne dla konsumenta, właśnie dlatego, że eksperci pomagają, eksperci także odnoszą z tego korzyść!!!
2) Sygnał F60 z dodatkowym przydziałem (nie integrowałem dotychczasowego modelu Sygnał w finansowaniach) ma niższą opłatę zamykającą niż inne umowy oszczędnościowo-kredytowe!!!
3) Spośród 10 finansowań, na maks. 3 finansowanich znajdują się umowy oszczędnościowo-kredytowe, które są dokładnie skalkulowane, porównane z innymi modelami bez umowy oszczędnościowo-kredytowej. Ponadto spośród nich 2 umowy zabezpieczone są przez KfW wobec pozostałego długu po 10 latach, czyli dodatkowe zabezpieczenia. W przeciwnym razie, jak można się domyśleć z moich 4,500 postów, preferuję
kredyty ratalne,
kredyty spłacane całkowicie, co najmniej 1,5% bezpośredniej spłaty, a następnie ewentualnie umowy oszczędnościowo-kredytowe na spłatę. Czy wiesz, które modele są najlepsze po 10 latach oszczędzania? Te, których nie znałeś, najbardziej opłacalne! Te, z najniższymi prowizjami
4) Porada na zasadzie wynagrodzenia prowizyjnego jest obecnie kluczem do podwójnych zarobków w aktualnej sytuacji prawnej, a rynek niestety to potwierdza! Prowizje oraz bank - który tego nie wie i jest oszukiwany - wciąż wynagradza pośrednika! Wykwalifikowani i licencjonowani doradcy prowizyjni nie przyjęliby twojego zlecenia - jeśli zachowujesz się tak, jak tutaj -! Musiałbyś zapłacić tam 200-400
euro opłaty początkowej, dać swoją twarz do pooglądania i nagle pieniądze znikają, a oferty nie otrzymasz. Poza tym, nie potrzebujesz mnie ani niezależnego eksperta do bezpośredniego kontaktu, chciałeś wszystko zrobić samodzielnie, namieszałeś, poplątałeś, wypowiadałeś głupoty, nie zrozumiałeś zależności, pytałeś, mimo że bank (nie tylko tam, w niezliczonych innych wątkach też o tym wspomniałem) był również już wymieniany w twoim wątku), po co ta dyskusja o opłacie za poradę? Co więcej, dlaczego miałbyś płacić opłatę z góry i nadal musieć pozostawać z tym doradcą, aby ta premia początkowa nie zniknęła w powietrzu??? Dlaczego? Dla mnie eleganckim rozwiązaniem jest to, że moje usługi opłaca bank, a konsument w każdej chwili może powiedzieć - bez ponoszenia kosztów - że wybiera innego, mimo że zdobył u mnie dużo wiedzy, włożyłem w to dużo pracy, czasu. Wiesz, dlaczego mogę podjąć te przedpłaty??? Tak, po co pobierać jakieś honorarium? Wynagrodzenie za udaną współpracę, które ujawniamy przy składaniu wniosku (gdzie wciąż może zostać dokonane obniżenie ze strony konsumenta) i które jest również wspomniane w każdej umowie kredytowej!!
5) Forum to doskonałe forum informacyjne. Od 6 lat chętnie udostępniam - całą dobę - wiedzę, pomagam, wspieram, dlaczego nie może z tego wyniknąć relacja biznesowa? Dlaczego nie można skorzystać z moich usług? Pozostaje to wolne dla każdego, a oczywiście wiedza jest reklamą, oczywiście pomocą i codziennym publikowaniem tutaj reklamą, a oczywiście gdy ktoś pytający o usługę, ja nie mówię: nie, ja tylko gadam, to dla mnie miejsce samorealizacji, to moje czyste działanie charytatywne (co w części jest uzasadnione i powinno być). Moje podpisy, którymi się posługuję, również są jakby takie!
Twoje całkowite zachowanie sprawia, że inni jej użytkownicy zbliżają się do mnie (dzięki wam, bracia), którzy również już strzelali, docenkiali i pisali głupoty. Jednak nie jako przyszli klienci czy budowniczowie, lecz jako stałymi czytelnikami lub użytkownikami tego forum. Ty jednak zupełnie nie bierzesz na poważnie swoich własnych interesów - znalezienie odpowiedniego finansowania nieruchomości - jak można cię wtedy brać na serio? Być może w ogóle nie potrzebujesz tego finansowania, ale zawsze, czy akceptujesz, że zrobiłem z tego śmiechu numer i przestań mówić bzdury, poza tym, usuń swój głupi profil Emma80, robisz się śmieszny, wyraziście!!