Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Gdzie uzyskać kredyt

Napisany przez Kev1207
Wspaniały wieczór społeczności,
Mam pytanie, a mianowicie,
Skąd mogę dostać kredyt? Moja przeszłość nie była zbyt dobra, mam negatywną historię kredytową w Schufa pomimo tego, że nie mam na to wpływu. Byłam przez pewien czas bezrobotna i popadłam w długi. Niestety ze względu na złych przyjaciół i moje tak oraz brak umiejętności odmawiania. Ostatnio mam stabilną pracę od pół roku, moje długi są prawie spłacone, ale pilnie potrzebuję 12000 euro. Potrzebuję samochodu do celów zawodowych i jednocześnie chciałbym ostatecznie spłacić resztę długów. Nic nowego nie narobiłem. Byłem w banku, ale niestety nie otrzymałem kredytu z powodu historii w Schufa, pomimo tego, że od kiedy pracuję zawsze płaciłem punktualnie i byłem rzetelny. Teraz potrzebuję Waszej pomocy, gdzie mogę uzyskać kredyt. Rzeczywiste oprocentowanie mnie nie obchodzi, a chętnie dokonam dodatkowych wpłat! Miesięczna rata od 100 do 200 euro jest też w porządku. Potrzebuję Waszej pomocy pilnie. Będę Wam niezmiernie wdzięczny!
Z poważaniem,

Napisany przez 6Bankkaufmann
Miesięczna rata w wysokości od 100 EUR do 200 EUR dla kwoty 12 000 EUR jest ciut za niska w przypadku kredytu ratalnego przy negatywnej historii w bazie danych SCHUFA. Jeśli Twoje dotychczasowe długi są prawie spłacone i posiadasz odpowiednie dochody, udzielenie kredytu ratalnego na finansowanie samochodu jest do rozważenia, nawet przy negatywnej ocenie w bazie SCHUFA.

Napisany przez Denis
Przy kredycie samochodowym bank jako zabezpieczenie zatrzymuje dowód rejestracyjny pojazdu i najprawdopodobniej pobierze wyższe odsetki, aby zrekompensować sobie ryzyko.
Istnieją również dostawcy online oferujący kredyty bez sprawdzania w rejestrze dłużników (SCHUFA).
P.S.: Oto 5 wskazówek, na co zwrócić uwagę przy zaciąganiu kredytu: https://dein-finanzvergleich.com/

Napisany przez BenniG

Skąd mogę dostać kredyt?
Na pewno mam stabilną pracę od pół roku, moje długi są prawie spłacone, ale pilnie potrzebuję 12000 euro. Ponieważ potrzebuję również samochodu do celów zawodowych i jednocześnie chciałbym ostatecznie pozbyć się pozostałych długów.

Dzień dobry!
Czy pierwszy akapit nie jest sprzeczny z drugim?
Chcesz wziąć kredyt, ponieważ chcesz pozbyć się długów?
Jak sobie radziłeś przez ostatnie pół roku w pracy bez samochodu?
Moja sugestia to kontynuować tak samo jeszcze przez najbliższe miesiące i odłożyć te 100-200 €. Kiedy będziesz miał wystarczającą ilość pieniędzy na samochód, zapłać za niego gotówką. Tylko w ten sposób zbliżysz się do swojego celu - bycia wolnym od długów.

Napisany przez pncfinance
Uzyskaj gwarantowany kredyt i fundusz rozruchowy tylko z oprocentowaniem 2%. Skontaktuj się z nami, aby uzyskać dalsze informacje

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata