Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: lokata terminowa

Napisany przez Stefan5
Oferuję bezpieczną lokatę terminową od osoby prywatnej na okres 1-2 lat z oprocentowaniem w wysokości 2% lub 3% rocznie. Minimalna kwota 5000 €. W razie zainteresowania proszę się skontaktować.

Z pozdrowieniami

Napisany przez Daukind
Dokąd mam dokonać przelewu?

Napisany przez domrepp
...śmieję się do rozpuku!!!
Ale serio, czy istnieją ludzie, którzy są tak strasznie głupi????

Napisany przez Freeliner

Oferuję bezpieczne lokaty terminowe od osoby prywatnej na 1-2 lata z oprocentowaniem w wysokości 2% lub 3% rocznie. Minimalna kwota 5000 €. Jeśli jesteś zainteresowany, proszę się skontaktować.
Pozdrowienia

Oferuję 2,5% lub 3,5% rocznie :-)

Napisany przez Stefan5
Ta oferta jest całkiem poważna. Nietypowe sytuacje czasem wymagają nietypowych działań.
Oczywiście, możesz również ulokować swoje pieniądze w banku na 0,25% oprocentowania, decyzja należy do Ciebie.

Napisany przez Freeliner
Moja oferta była również całkiem poważna.
Chętnie zapłacę tę stopę procentową

Napisany przez Camiarc
Czy można usłyszeć uzasadnienie?
Rzeczywiście, jest to powód do nieufności.

Napisany przez Stefan5
Mogę to jeszcze raz potwierdzić, jest to naprawdę poważne i dodatkowo zabezpieczone poprzez nieruchomości, których w tej chwili nie chcę sprzedawać.
Więcej szczegółów nie chcę wyjaśniać publicznie. Jeśli istnieje rzeczywiste zainteresowanie, bardzo chętnie porozmawiamy prywatnie.

Napisany przez Daukind
To oznacza, że wprowadzasz mi obciążenie hipoteką?

Napisany przez MC Muffin
Na platformie Auxmoney możesz zainwestować pieniądze także w krótkoterminowe pożyczki. Zobacz tutaj: https://youtu.be/c7PRXkG1cwc

Napisany przez Freeliner
Czy teraz desperacko usiłujesz zdobyć kliknięcia?

Napisany przez baldur
To może być poważna oferta, ale powinna zostać przedstawiona w inny sposób i być może nie w formie jednego zdania w postach na forum.

Napisany przez Blauber
Krótkie pytania dotyczące zainteresowań: Czy Twoje lokaty są zabezpieczone przez system gwarancji depozytów bankowych? Czy wpłacasz składki do krajowego funduszu gwarancyjnego?

Napisany przez Stefan5
Oferta lokaty terminowej, jak już wspomniałem, pochodzi od prywatnej osoby i oczywiście nie wpłacam do funduszu gwarancyjnego. Najlepsze oferty na lokatę terminową na 2 lata z oprocentowaniem 1,50% pochodzą od rumuńskich banków. Oczywiście z gwarancją depozytów. Czy powierzyłbym im moje pieniądze? Myślę, że nie, uważam, że u mnie jest bezpieczniej ulokowane.
Baldurze, mówię poważnie. Jak inaczej byś to zorganizował? Ogłoszenia jako osoba prywatna? Reklamy telewizyjne?

Napisany przez Daukind
Ponowne pytanie: Czy otrzymam zastaw hipoteczny na twoją(n) nieruchomość(i) w przypadku znaczącej inwestycji?

Napisany przez Stefan5
Jeśli jesteś poważnie zainteresowany, musisz oczywiście zastanowić się nad zabezpieczeniami dla siebie, to oczywiste. Jednak możliwością jest także wpis do księgi wieczystej.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata