- pt cze 16, 2017 5:10 pm
Witajcie wieczorem.*
Zostałem uświadomiony o tej stronie za pośrednictwem Google i chciałbym się najpierw przedstawić, zanim zadam moje właściwe pytanie.*
Nazywam się Lars G.......... i pochodzę z Rheinbach, niedaleko Bonn.*
Jestem żonaty, mam dzieci i zawodowo jestem dobrze usytuowanym urzędnikiem państwowym.
Teraz moje pytanie:*
Czy ktoś zna prywatnego pożyczkodawcę, który jest naprawdę wiarygodny i pracuje bez jakichkolwiek opłat wstępnych itp.?*
Chętnie również osobiście porozmawiam.*
Potrzebne jest mi 10 000 euro, a myślałem o miesięcznej racie w wysokości 4-500 euro. Jeśli chodzi o oprocentowanie, myślałem o czymś między 7 a 10 procent.*
Jako zabezpieczenie służyć będzie cesja wynagrodzenia (egzekwowalna część wynagrodzenia w wysokości około 800 euro) oraz ewentualnie tytuł własności pojazdu.*
Tłem są kilka czynników współpracujących ze sobą :
Zakup starego domu zrębowego na początku roku, który wymaga jeszcze pewnych prac.
Opłaty dodatkowe związane z poprzednim domem w wysokości prawie 2000 euro.
Proszę, bez firmy Smava, Auxmoney itp.
Byłoby wspaniale, gdyby ktoś miał dobry pomysł.
W przeciwnym razie życzę wszystkim udanego wieczoru.
Zostałem uświadomiony o tej stronie za pośrednictwem Google i chciałbym się najpierw przedstawić, zanim zadam moje właściwe pytanie.*
Nazywam się Lars G.......... i pochodzę z Rheinbach, niedaleko Bonn.*
Jestem żonaty, mam dzieci i zawodowo jestem dobrze usytuowanym urzędnikiem państwowym.
Teraz moje pytanie:*
Czy ktoś zna prywatnego pożyczkodawcę, który jest naprawdę wiarygodny i pracuje bez jakichkolwiek opłat wstępnych itp.?*
Chętnie również osobiście porozmawiam.*
Potrzebne jest mi 10 000 euro, a myślałem o miesięcznej racie w wysokości 4-500 euro. Jeśli chodzi o oprocentowanie, myślałem o czymś między 7 a 10 procent.*
Jako zabezpieczenie służyć będzie cesja wynagrodzenia (egzekwowalna część wynagrodzenia w wysokości około 800 euro) oraz ewentualnie tytuł własności pojazdu.*
Tłem są kilka czynników współpracujących ze sobą :
Zakup starego domu zrębowego na początku roku, który wymaga jeszcze pewnych prac.
Opłaty dodatkowe związane z poprzednim domem w wysokości prawie 2000 euro.
Proszę, bez firmy Smava, Auxmoney itp.
Byłoby wspaniale, gdyby ktoś miał dobry pomysł.
W przeciwnym razie życzę wszystkim udanego wieczoru.