Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Doświadczenia z firmą Wee Conomy AG

Napisany przez SabrinaS
Hej droga społeczności!

Jak wynika z tytułu, jestem zainteresowany/zainteresowana tym, czy i jakie doświadczenia mieliście z wee. Wee to firma cashbackowa, która zdaje się odnosić sukcesy w wielu krajach europejskich i poza nimi. W tej chwili zdobywa niemiecki rynek. Tak przynajmniej się mówi i pisze. W mojej okolicy jeszcze nie znalazłem/znalazłam żadnego wee w sklepach detalicznych. Czy w innych regionach jest już lepiej rozpowszechniony?
Czy planowane jest wdrożenie firmy na giełdę jeszcze w tym roku, co świadczyłoby o jej wiarygodności? Niestety, na niektórych stronach można znaleźć negatywne opinie. Może to jednak być tylko nagonka na szybko wzrastającą markę.
W każdym razie zastanawiam się nad inwestowaniem w tę historię i mam nadzieję, że ktoś tutaj może mi polecić.
Z góry dziękuję
Sabrina

Re: Doświadczenia z firmą Wee Conomy AG

Napisany przez Cici

Firma ta planuje zadebiutować na giełdzie jeszcze w tym roku, czy może to świadczyć o powadze?

Wystarczy spojrzeć wstecz na czasy nowego rynku, aby zobaczyć, że debiut giełdowy nie daje informacji ani o powadze, ani o sukcesie modelu biznesowego.

W każdym razie zastanawiam się nad zaangażowaniem w tę historię i mam nadzieję, że ktoś tutaj może mi doradzić.

Jakie czynniki przemawiają za inwestycją? Czy przyjrzałeś się rozwojowi wskaźników finansowych? Czy model biznesowy jest zrównoważony? A co z konkurencją? itp.
Podczas krótkiego przeszukiwania internetu nie znalazłem ani jednej pozytywnej opinii o tej firmie.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata