- czw lip 20, 2017 3:26 pm
Cześć Paniom i Panom, Jestem Jason Dürr, mam 23 lata i pilnie potrzebuję pomocy. Mam negatywną historię w rejestrze dłużników, a teraz chcę wrócić na właściwe tory. Wierzę w siebie i w to, że mogę osiągnąć sukces - zawsze było to moim celem. Niestety, w ciągu ostatnich 4-5 lat zeszłam na złą drogę i teraz potrzebuję pomocy na starcie. Z kwotą 30 000 euro mogę odzyskać kontrolę nad swoim życiem i osiągnąć swoje cele. Wiem, że to bardzo dużo pieniędzy i nie mam konkretnej gwarancji spłaty, ponieważ poza ukończoną edukacją nie mam nic do pokazania. Mimo to, mam nadzieję, że osoba czytająca to będzie mi zaufać. Tymi pieniędzmi spłacę moje wszystkie długi, aby móc skoncentrować się tylko na tej pożyczce. Pilnie potrzebuję prawa jazdy, aby być bardziej mobilnym i mieć większe możliwości, samochód już mam, mogę w każdej chwili korzystać z auta mojej mamy. Ponadto muszę zadbać o swoje zęby, ponieważ są w złym stanie i nie mogę występować publicznie tak, jakbym chciał - posiadanie nowych zębów zdecydowanie poprawiłoby moje poczucie pewności siebie. Dodatkowo spłaciłbym pierwsze 2 lata rat kredytu od razu, aby mieć czas na ponowne ustabilizowanie mojej sytuacji finansowej. Potencjalnym kredytodawcom chętnie objaśnię moją sytuację w bardziej szczegółowy sposób podczas rozmowy na Skype (opowiem o swojej historii życia i dlaczego jest tak, jak obecnie jest). Liczę na odpowiedź. Z poważaniem, Jason Dürr