Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Poszukuję kredytu, proszę o pomoc.

Napisany przez Jason
Cześć Paniom i Panom, Jestem Jason Dürr, mam 23 lata i pilnie potrzebuję pomocy. Mam negatywną historię w rejestrze dłużników, a teraz chcę wrócić na właściwe tory. Wierzę w siebie i w to, że mogę osiągnąć sukces - zawsze było to moim celem. Niestety, w ciągu ostatnich 4-5 lat zeszłam na złą drogę i teraz potrzebuję pomocy na starcie. Z kwotą 30 000 euro mogę odzyskać kontrolę nad swoim życiem i osiągnąć swoje cele. Wiem, że to bardzo dużo pieniędzy i nie mam konkretnej gwarancji spłaty, ponieważ poza ukończoną edukacją nie mam nic do pokazania. Mimo to, mam nadzieję, że osoba czytająca to będzie mi zaufać. Tymi pieniędzmi spłacę moje wszystkie długi, aby móc skoncentrować się tylko na tej pożyczce. Pilnie potrzebuję prawa jazdy, aby być bardziej mobilnym i mieć większe możliwości, samochód już mam, mogę w każdej chwili korzystać z auta mojej mamy. Ponadto muszę zadbać o swoje zęby, ponieważ są w złym stanie i nie mogę występować publicznie tak, jakbym chciał - posiadanie nowych zębów zdecydowanie poprawiłoby moje poczucie pewności siebie. Dodatkowo spłaciłbym pierwsze 2 lata rat kredytu od razu, aby mieć czas na ponowne ustabilizowanie mojej sytuacji finansowej. Potencjalnym kredytodawcom chętnie objaśnię moją sytuację w bardziej szczegółowy sposób podczas rozmowy na Skype (opowiem o swojej historii życia i dlaczego jest tak, jak obecnie jest). Liczę na odpowiedź. Z poważaniem, Jason Dürr

Napisany przez Daukind
Załóżmy, że mówimy krótko. Nikt nie pożyczy Ci 30 000 euro. Nawet nie 300. Przykro mi.

Napisany przez Jason
Może masz rację, ale mam nadzieję, że istnieje ktoś, kto ma pieniądze i pomoże mi wyjść z tej sytuacji, bo nadzieja umiera ostatnia, a tylko próbując może się udać

Napisany przez 6Bankkaufmann
Bez zabezpieczeń na pewno to nie zadziała.

Ile zarabiasz netto i od kiedy?

Napisany przez Frank123
Jeśli potrzebujesz szybkiego dobrego kredytu, możesz sprawdzić tutaj. Ja osobiście byłam z niego całkiem zadowolona. https://www2.auxmoney.com/kredit/kost...a_bid=475d8df0

Napisany przez xlarge
Ile długów aktualnie istnieje? Być może osobiste bankructwo mogłoby być opcją. Być może urząd pracy pomoże w finansowaniu prawa jazdy, jeśli jest to potrzebne w pracy. Istnieją stomatolodzy, którzy leczą bez dodatkowych opłat - wystarczy poszukać ich w internecie. Popraw błędy związane z wielkością liter oraz pisownią.

Napisany przez finanzierung
Czym się zajmujesz i ile zarabiasz?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata