Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Dziecko powinno od samego początku dobrze spać.

Napisany przez Andy34
Cześć,

Tytuł może brzmieć trochę dziwnie, ale krótko wyjaśnię. W ciągu lat zepsułem swoje plecy (jak wielu innych prawdopodobnie), teraz okazało się, że nawyki snu również miały na to duży wpływ. No cóż, teraz jest za późno, ale staram się ograniczyć szkody. Chciałbym uniknąć tego dziecku i planuję od samego początku zwracać uwagę na takie rzeczy. Tak, żeby później przynajmniej w tej dziedzinie nie było problemów. Co można zrobić w tej sprawie? Trudno jest zwracać uwagę na materac, ponieważ większość jest podobna, i nie wydaje mi się, że istnieją ludzie, którzy na to zwracają uwagę. Czy się mylę?

Pozdrawiam

Re: Dziecko powinno od samego początku dobrze spać.

Napisany przez Lars04
Więc Twą troskę doceniam, ale czy nie prawdą jest, że dziecko rozwija się dopiero w miarę czasu? Mam na myśli kręgosłup i kości, które są tak miękkie u niemowlaka, że w zasadzie nie można ich zdeformować ani spowodować żadnych problemów z plecami. Na starszym wieku powinno się zwrócić uwagę na inne rzeczy.

Mimo to pytanie nie opuszczało mojej głowy, dlatego postanowiłem się bardziej temu przyjrzeć. I faktycznie istnieją materace specjalnie dla niemowląt, które zalecają unikanie miękkich materacy, ponieważ nie jest ważne, czy niemowlę zapada się ramionami w materac. Na stronie https://www.allnatura.de/babymatratze-coco-bambino.html znajdziesz taki materac wraz z wyjaśnieniem (oczywiście bardziej szczegółowym), dlaczego warto postępować tak, jak już opisałeś.

Nigdy się nie kończy się nauka, zawsze poznaje się coś nowego. Zobaczymy, czy mogę zaskoczyć kilku przyszłych rodziców tymi informacjami. Wydaje mi się, że sporo osób będzie zaskoczonych.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata