Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Rekomendacja

Napisany przez fomega
Potrzebuję 100 000 € na zakup domu w Nadrenii Północnej-Westfalii.
Potrzeba finansowania jest poniżej 50%.
Okres obowiązywania oprocentowania: 15 lat.
30 000 € jako kredyt z pełnym spłaceniem kapitału.
70 000 € z roczną stopą spłaty kapitału wynoszącą 2%.
Dodatkowe spłaty powinny być możliwe bez dodatkowych opłat.
Czy ktoś mógłby tutaj coś polecić?

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć fomega, a jak to wygląda z Schufa, dochodami, wydatkami? Zakładając, że wszystko się zgadza, to dostaniesz pożyczkę jak za darmo. Ale ja bym zwiększył pożyczkę spłacaną w całości do 50 000 EUR, ponieważ zazwyczaj pożyczki poniżej 50 000 EUR wiążą się ze zdaniem odsetek. Czy konieczne jest jednak, żeby było to 30 000 EUR?

Napisany przez fomega
Cześć,
Schufa OK.
Dochód niski, po odjęciu wszystkich wydatków pozostaje około 1500,00 €.
70/30 jest obowiązkowe.
Pozdrowienia

Napisany przez 6Bankkaufmann
Okej, więc wszystkie drzwi są dla Ciebie otwarte...
Najpierw zwróć się do swojego banku domowego, a potem zobacz inne oferty.
W rezultacie wszystkie powinny być mniej więcej takie same, z minimalnymi różnicami.

Napisany przez fomega
Istotnie, mam ofertę, ale: przemyśl, zanim się zwiążesz, czy nie znajdziesz czegoś lepszego.

W końcu skłaniam się ku przyjęciu oferty z minimalną możliwą obniżką.

Napisany przez NaTwoim13
@fomega
Proszę ułatwić nam zadanie, przedstawiając swoją najlepszą ofertę, którą potwierdzimy lub obniżymy.
@Bankkaufmann
Pana/ Pani stwierdzenie jest nieprawidłowe i nie uwzględnia się go, ponieważ te banki nie są wybierane. Decydujące i brane pod uwagę banki widzą i oceniają wartość wniosku w kwocie 100 000 euro, dopłat lub brak obniżki występuje tylko dla 100 000 euro. Podział 100 000 euro nie prowadzi do dodatkowych dopłat za poszczególne elementy.

Napisany przez Tikonteroga

@fomega
Spraw, że będzie nam łatwiej, przedstaw swoją najlepszą ofertę, a my ją potwierdzimy lub przebijemy.
@Bankkaufmann
Twoje twierdzenie jest błędne i nie można je uwzględnić, ponieważ banki te nie będą wtedy brane pod uwagę. Decydujące i kwalifikujące się banki oceniają i oceniają objętość wniosku w wysokości 100 000 euro; opłaty lub brak obniżek dotyczą tylko kwoty 100 000 euro. Podział 100 000 euro nie powoduje dodatkowych opłat za poszczególne elementy.

Dlaczego nie oferujesz tak dobrze jak potrafisz? Dlaczego potrzebujesz najlepszej oferty?

Napisany przez NaTwoim13
??? Dlaczego w ogóle miałbym cokolwiek oferować? Jestem zaskoczony Czy mogę reklamować zysk?
Teraz oglądam mecz Bundesligi przy pysznym bacardi kolą, może wypiję jeszcze dwie albo trzy, może nawet nie zaoferuję niczego.
Sugeruję, żebym robił to tak, jak mi pasuje i mam na to ochotę, a ty przeczytasz mój post jeszcze raz. Mówiłem o nas i my Może ktoś zechce się zaangażować w naszą sprawę

Napisany przez jens045bln

Może ktoś się kiedyś postara i weźmie udział w naszej sprawie

To jest dla mnie zbyt intymne

Napisany przez NaTwoim13
??????????

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata