Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: E-papieros?

Napisany przez Andy34
Miłego dnia,
Aktualnie poszukuję nowego e-papierosa. Około 3-4 miesiące temu zaczęłam z vapowaniem.
Cały ten czas używałam urządzenia, które wymagało gotowych grzałek.
Teraz chciałabym ewentualnie przejść na samodzielne skręcanie i chciałabym dowiedzieć się od was, jakie urządzenie byłoby najlepsze.
Przybliżony zakres cenowy to około 100 euro.

Napisany przez lolania
Cześć @Andi34 Mogę dobrze zrozumieć twoją sytuację. Ludzie, którzy używają e-papierosów, zdają sobie chyba sprawę o czym rozmawiamy. Gdy zaczyna się palić e-papierosa, cieszy się się, gdy wydobywa się mała chmurka pary. Ale w międzyczasie oczekiwania są po prostu wyższe, ponieważ wiemy, że można zrobić znacznie więcej. Z wysokiej jakości produktami takimi jak te dostępne na stronie https://www.smokestars.de, można zrobić naprawdę wiele. Czy już kiedyś próbowałeś zbudować coś samodzielnie? Czy to dla ciebie całkowita nowość? Niektórzy mają z tym trudności i napotykają problemy z odpowiednim nawijaniem. Oferta, którą ci wysłałem, jest zdecydowanie bardzo interesująca pod tym względem, muszę powiedzieć. Koniecznie zajrzyj tam. Znajdziesz tam coś dobrego spełniającego twoje oczekiwania cenowe.

Napisany przez Lars04
Tam kiedyś kupiłem fajkę wodną i nadal działa i jest używana. Mogę ją także polecić.

Napisany przez chrisiie
Zacząłem parzyć kilka miesięcy temu i niedługo mój kumpel pokaże mi, jak samemu mieszać liquidy. Z jego zalecenia zamówiłem aromaty, bazy i akcesoria do mieszania - na https://www.rauchershop.eu/selbstmischen/. Jestem ciekawy, co nam uda się wymieszać.

Napisany przez jens045bln
Co właściwie oznacza wickeln w przypadku e-papierosów? Znam tylko skręcanie papierosów, ale chyba nie ma to nic wspólnego z wickeln, prawda?

Napisany przez berlinbenni

Co takiego oznacza wickeln w przypadku e-papierosów. Znam tylko skręcanie papierosów, ale myślę, że to nie ma nic wspólnego z wickeln, prawda?

Odnosi się to do atomizera, podczas wickelingu można praktycznie samemu określić rozwój pary i smak.

Napisany przez remu
Także już zamawiałem/-am w sklepie dla palących. Mogę polecić.

Napisany przez Lelanna
Aby tam zamówić, trzeba już wiedzieć, o co chodzi. Ja jako nowicjusz niedawno poszedłem do sklepu na rogu i zasięgnąłem tam porady. Następnie oczywiście sprawdziłem jeszcze raz, co mi powiedziano. Przecież nie trzeba wierzyć we wszystko.

Napisany przez JacobGoma
Czekam tylko na dzień, kiedy zostanie opublikowane nowe badanie dowodzące, że palenie e-papierosów jest jeszcze gorsze niż zwykłe palenie papierosów.

Napisany przez Lelanna
Czytałem już kilka razy, że rzekomo jest szkodliwy. Jeszcze nie ma na to solidnych badań naukowych, ale na pewno się pojawią.

Napisany przez Dallmeyer
Nawet niepalenie jest jeszcze mniej szkodliwe...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata