Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Dyskusje na temat transakcji nieruchomościowych, takich jak rentowność (dom dochodowy), lokalizacja nieruchomości, rzeczoznawcy, pośrednicy nieruchomości, umowy kupna, ubezpieczenia nieruchomości i podatki. (Zakup nieruchomości w celu wynajmu)

Re: Darmowe określenie wartości nieruchomości

Napisany przez Immobilienwert
Przy wycenie nieruchomości absolutnie nie wystarczy prosta szacunkowa. Zamiast tego wartość nieruchomości (wartość rynkowa) musi zostać obliczona. Oblicz wartość nieruchomości łatwo i wiarygodnie za pomocą metody wartości dochodowej online.
https://goo.gl/hgoz6N

Napisany przez Bitte
Pytanie z mojej strony.
Jeśli chcę jako najemca dowiedzieć się, ile wart jest Dom, jak mogę to zrobić ??

Napisany przez kontakter
Naprzód jedno pytanie:
Czy to forum jest prywatne czy komercyjne?
Zauważam, że tutaj pojawia się dużo reklam ofert komercyjnych.

Tak jak w tym przypadku:
Ta oferowana darmowa wycena nieruchomości nie jest naprawdę przydatna i można ją znaleźć na tysiącach innych stron internetowych. Oferuje tylko wartości orientacyjne.
Natomiast rzetelna wycena, ale jak to ma działać bez oględzin, kosztuje pieniądze.
W Regulaminie, punkt (7) dotyczący cen, płatności, terminu płatności i wystawiania faktur. Ale ceny nie są widoczne na całej stronie internetowej. Pewnie są dobrze ukryte lub widoczne dopiero po zalogowaniu???

Przynajmniej ja po długich poszukiwaniach nie znalazłem cen.
Prezentuje się na zewnątrz jako firma rzetelna, a ceny ukrywa! Jak to się ma do siebie???
Czy coś przeoczyłem?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata