- ndz lis 12, 2017 3:43 am
Cześć wszystkim,
obecnie dążę do spłaty starych zobowiązań i zmiany mojego banku.
Sytuacja finansowa:
Aktualne zadłużenie w wysokości 1 500 euro z oprocentowaniem 7%
Limit debetowy w wysokości 5 000 euro z oprocentowaniem 16%
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Dochód netto 1 800 euro
Pozytywna historia kredytowa, brak nieuregulowanych płatności, spłat itp.
Ponieważ z powodu nieprzewidzianych wydatków musiałem znacznie przekroczyć stan konta, a jednocześnie nie jestem zadowolony z mojego obecnego banku, rozważam otwarcie nowego konta jednocześnie z zaciągnięciem kredytu w wysokości 8 500 euro, który ma służyć spłacie starych zobowiązań oraz zapewnieniu dodatkowej przestrzeni finansowej. Miesięczna rata w wysokości 250 euro jest w każdym przypadku do osiągnięcia.
Czy ze względu na moją sytuację finansową otrzymam w ogóle kredyt? A jeśli tak, to której bank możecie mi polecić w tym celu?
Pozdrowienia i z góry dziękuję za waszą pomoc
Kleingeld
obecnie dążę do spłaty starych zobowiązań i zmiany mojego banku.
Sytuacja finansowa:
Aktualne zadłużenie w wysokości 1 500 euro z oprocentowaniem 7%
Limit debetowy w wysokości 5 000 euro z oprocentowaniem 16%
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Dochód netto 1 800 euro
Pozytywna historia kredytowa, brak nieuregulowanych płatności, spłat itp.
Ponieważ z powodu nieprzewidzianych wydatków musiałem znacznie przekroczyć stan konta, a jednocześnie nie jestem zadowolony z mojego obecnego banku, rozważam otwarcie nowego konta jednocześnie z zaciągnięciem kredytu w wysokości 8 500 euro, który ma służyć spłacie starych zobowiązań oraz zapewnieniu dodatkowej przestrzeni finansowej. Miesięczna rata w wysokości 250 euro jest w każdym przypadku do osiągnięcia.
Czy ze względu na moją sytuację finansową otrzymam w ogóle kredyt? A jeśli tak, to której bank możecie mi polecić w tym celu?
Pozdrowienia i z góry dziękuję za waszą pomoc
Kleingeld