Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Finansowanie naziemnej restauracji w trakcie trwającej odwołania.

Napisany przez HotteFred
Hej wszystkim,
moje odstąpienie jeszcze trwa w Diba.
Ponieważ moja pożyczka kończy się za 3 lata, szukam refinansowania. Moim doradcą nie udaje się jednak znaleźć banku, który zaoferuje mi kredyt terminowy mimo trwającego odstąpienia, ponieważ w razie potrzeby muszę skorzystać z kredytu wcześniej.
Kilka pytań:
- Czy ktoś z Was starał się o refinansowanie w Diba pomimo trwającego odstąpienia? Czy ktoś ma tutaj doświadczenie?
- Czy ktoś z Was jest w mojej sytuacji i może polecić mi inne banki?
- Chętnie skorzystam również z jakiejś oferty!
Dziękuję za pomoc i pozdrowienia

Napisany przez Spiagei
Cześć,
Jeśli masz już trwające odstąpienie, dlaczego koniecznie chcesz skorzystać z kredytu forward? Przez 3 lata to generuje spore zadłużenie z tytułu odsetek. A gdy odstąpienie zostanie zrealizowane, będziesz mógł otrzymać kredyt na zwykłych warunkach.
Jednak pamiętaj. Wiele banków nie chce udzielać finansowania przekształconego po odstąpieniu.
Pozdrawiam

Napisany przez HotteFred
Cześć,
chciałbym wziąć kredyt refinansujący, ponieważ chcę zabezpieczyć sobie obecne stopy procentowe. Proces odwołania się już bardzo długo przeciąga, i nikt nie potrafi powiedzieć, gdzie stopy procentowe będą za rok czy dwa.
Chciałbym dodatkowo mieć dostęp do pieniędzy od razu po udanym odwołaniu, aby móc szybciej zareagować.
I niestety teraz mogę potwierdzić twoje ostatnie zdanie. Obecnie trochę się martwię, co będzie dalej po odwołaniu.
Dlatego moje zapytanie tutaj.
Pozdrawiam

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata