Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Pilnie szukam kogoś, kto może pożyczyć pieniądze. Nagły wypadek !! Proszę o pomoc.

Napisany przez LucianC
Cześć. Szukamy, ja i moja dziewczyna, kogoś, kto pożyczy nam pieniądze w wysokości od 6000 do 10 000 dolarów. To nagły wypadek, związany z koniecznością operacji! Zwróciliśmy się o pomoc wszędzie (smava, auxmoney...). Prosimy o wsparcie, jesteśmy wszyscy ludźmi. Spłacimy w ratach każdego miesiąca.

Pozdrowienia,

Lucian C.

Re: Pilnie szukam kogoś, kto może pożyczyć pieniądze. Nagły wypadek !! Proszę o pomoc.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć LucianC, tak, jesteśmy wszyscy ludźmi.
Ale to nie ma nic wspólnego z udzielaniem kredytów.
Na rynku finansowym jestem od 1989 roku i nie znam osoby, która po prostu pochyla się nad innym obcym i pożycza mu 10 000 euro.
Zawsze chodzi o kwestie dochodu, zabezpieczeń.
A jak u Ciebie?
Czym się zajmujesz zawodowo?
Masz już jakieś długi?
Masz złą historię kredytową?

Napisany przez LucianC
Przez dwa miesiące firma zatrudniająca pracowników tymczasowych zaoferowała nam pracę i mieszkanie w Osnabrück. Było wszystko w porządku. Następnie firma przyniosła jeszcze więcej osób do domu. Za dużo ludzi w dwóch pokojach. Firma przeniosła nas do Mönchengladbach, ale tutaj jest ten sam problem. Znowu za dużo osób w pokojach i nie jest to za darmo, zapłaciliśmy 300 euro od osoby (łącznie 600 euro). Teraz szukamy własnego mieszkania do wynajęcia, ale potrzebujemy trochę pieniędzy na kaucję i małego samochodu używanego, którym będziemy mogli dojeżdżać do pracy. Obecnie przebywamy w pensjonacie, ale to również kosztuje dużo pieniędzy. Pracujemy, abyśmy mogli spać w pensjonacie. Firma z Gladbach mówi dajemy pracę z mieszkaniem, nic nie możemy zrobić. Szukam rozwiązania. Musi być coś dla nas, abyśmy mogli zacząć. Moja dziewczyna jest wdową od 7 lat. Dwoje dzieci jest z moimi rodzicami za granicą. Chcemy również sprowadzić te dwie dzieci tutaj, aby mogły chodzić do szkoły. To bardzo skomplikowane. Ale mam nadzieję, że sobie poradzimy... Dzisiaj idę do Jobcenter, żeby zobaczyć, czy mogą nam pomóc...

Napisany przez LucianC
Nie mamy długów, nie mamy wpisu w Biurze Informacji Gospodarczej, nie braliśmy kredytów. Jesteśmy zatrudnieni, ale znalezienie pracy nie stanowi problemu. Teraz sytuacja jest krytyczna, ponieważ dzieci zostały w domu. Czekają na nas, aby ich tu przywieźć i zacząć chodzić do szkoły. Są one oddalone o 1700 km. Brak wpisu w BIG, brak długów. Problem z pożyczkodawcą wynika z tego, że pracujemy na zlecenie lub mamy umowę o pracę na czas określony, okres próbny itp...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata