Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Dyskusje na tematy związane z pracą i zawodem.

Re: Które są lepsze - wizytówki z papieru czy z tworzywa sztucznego?

Napisany przez Annahaha
Kochana Społeczności,
Mam do Was ogólne pytanie:
Jestem tuż przed założeniem własnej działalności i zastanawiam się, czy powinnam zamówić wizytówki z papieru, czy nawet od razu użyć indywidualnych plastikowych kart jako wizytówki. Co sądzicie, czy w branży coachingowej również można dobrze działać z plastikowymi kartami?
Pozdrowienia,
Anna

Napisany przez RolandE
To zależy - Wizytówki z papieru szybko się falują i generalnie jesteśmy bardziej skłonni do wyrzucenia wizytówki z papieru. Natomiast w przypadku plastikowych wizytówek zawsze mamy poczucie, że nie można ich tak po prostu wyrzucić, ponieważ są one nieświadomie cenniejsze. Plastikowe wizytówki mają zatem ogólnie wyższą wartość dla pojedynczej osoby. Sprecyzowanie, ile dokładnie wizytówek potrzebujesz, powinno zależeć od tego. Wizytówki z papieru są znacznie tańsze!

Napisany przez Malapascua

Drodzy użytkownicy,
mam do Was ogólne pytanie:
Jestem tuż przed założeniem własnej działalności i zastanawiam się, czy powinnam zamówić wizytówki z papieru, czy nawet od razu użyć indywidualnych kart plastikowych jako wizytówki. Co sądzicie, czy w branży coachingu można dobrze pracować z plastikowymi kartami?
Pozdrowienia,
Anna

Plastik sprawia wrażenie taniego, jak w przypadku handlarza samochodami z arabskimi korzeniami. Nie ma czegoś takiego w biznesowym świecie.

Napisany przez Annahaha
Już teraz dziękuję za szybkie odpowiedzi. Aktualnie nie mogę powiedzieć, ile potrzebuję wizytówek. Myślę, że mogę przekazywać może 5-10 wizytówek miesięcznie. Mogłoby być ich znacznie więcej, ale aktualnie jeszcze to nie jest jasne.

Rozmawiałam również z dobrym przyjacielem, który pracuje w tej samej branży, i mówi, że plastikowe karty są o wiele lepiej odbierane przez potencjalnych klientów. Być może więc powinnam najpierw to spróbować.

Czy macie może jakieś wskazówki, gdzie mogłabym znaleźć je tanio?

Napisany przez RolandE

Dziękuję za szybkie odpowiedzi. Nie mogę teraz powiedzieć, ile wizytówek potrzebuję. Myślę, że może przekażę 5-10 wizytówek miesięcznie. Mogą to jednak być znacznie większe liczby, aktualnie nie jest to jeszcze jasne.
Porozmawiałem także ponownie z dobrym przyjacielem, który pracuje w tej samej dziedzinie, i on też mówi, że plastikowe karty zrobią lepsze wrażenie na potencjalnych klientach. Może więc powinienem spróbować z nimi najpierw.
Czy macie może jakieś wskazówki, gdzie mogę znaleźć coś taniego?

Tak, że plastikowe wizytówki wydają się tandetne, to nie jest prawdziwe. Coraz częściej w branży bankowej i doradztwa firmowego wydawane są takie wizytówki.
Jeśli zdecydujesz się na to, możesz sprawdzić na stronie https://www.allaboutcards.de/de/plastikkarten/karten, czy znajdziesz coś odpowiedniego. Oferują oni ogólnie druk wizytówek w formie plastikowych kart.

Napisany przez Annahaha
O super, właśnie takiego czegoś szukałem. Dziękuję bardzo!!!

Napisany przez remu
Ja, odradzałbym ci także od plastiku, ponieważ nie robi to zbyt poważnego wrażenia, ponieważ kojarzy się z innymi branżami handlowymi

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata