Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Potrzebuję kredytu, aby uniknąć gorszego.

Napisany przez Siggi92
Cześć
Szukam kredytu w wysokości 7000 euro.
Jestem częściowo zadłużony, częściowo niezawinionie popadłem w coraz większe długi i teraz muszę jak najszybciej zatrzymać tę spiralkę, aby uniknąć pójścia do sądu lub innych niebezpieczeństw.
Pracuję na pełen etat i mam umowę czasową. Zarabiam między 1650 a 1800 euro miesięcznie.
Jestem dość nieświadomy w takich forum, więc proszę miej wyrozumiałość, jeśli nie podałem wszystkich potrzebnych informacji.
Proszę pomóż mi.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Siggi92, na początek zawsze warto spojrzeć na sytuację z innej perspektywy, żeby można było iść dalej.
Ale od razu informacja, że publikując ogłoszenie na forum, przyciągasz raczej oszustów.
W rzeczywistości nie ma białych rycerzy, którzy pożyczą Ci pieniądze jako inwestorzy prywatni bez żadnych zabezpieczeń.
Co z wydatkami? Czy masz jakieś opłaty do uregulowania?
A jak wygląda Twoja historia kredytowa w Biurze Informacji Kredytowej?

Napisany przez Siggi92
Nie płacę czynszu, mieszkam z rodzicami. Mam większy kredyt, ponieważ kilka lat temu musiałem i chciałem pomóc moim rodzicom. Ogólnie rzecz biorąc, moje miesięczne wydatki wynoszą około 1000 euro. Nie mam informacji na temat mojej sytuacji w Schufa, ponieważ nigdy nie złożyłem wniosku o udostępnienie danych przez Schufa.

Napisany przez 6Bankkaufmann
W takim razie proszę to zrobić. Skoro piszesz, że masz długi.
Powinieneś wiedzieć, ile dokładnie długów posiadasz.

Napisany przez LadySunshine
Cześć Siggi,
nie chcę cię atakować, ale sądzę, że powinieneś raczej udać się na doradztwo dla dłużników niż brać kolejny kredyt.
Masz już duży kredyt (jak wysoka jest rata?) i teraz potrzebujesz kolejnych 7000 euro. Czy byłeś już w swoim banku, gdzie masz obecnie kredyt, i zapytałeś tam o to?

Napisany przez Jeannye
Zanim zaczniesz rozglądać się za bankiem, który mógłby udzielić Ci pożyczki (o ile masz pozytywne oceny w biurze informacji kredytowej), zalecam porozmawianie najpierw z doradcą ds. zadłużenia. Są oni specjalistami w tej dziedzinie i nie próbują oszukać.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata